Találatok a következő címkére: adománygyűjtés

Vállalati adományok gyűjtése

A civil - vállalati partnerségek sokféleképpen erősíthetik a szervezetek tevékenységeit: a vállalati pénzbeni vagy természetbeni adományok felhasználásával nagyobb hatást, több kedvezményezettet érhetünk el és támogathatunk. A vállalatok dolgozói szakértelmükkel, lelkes részvételükkel segíthetik a programjainkat, és a közös együttműködésnek sokszor sokkal nagyobb kommunikációs ereje is van. De hogyan építsük fel a vállalati kapcsolatokat? Mitől lesz hatékony és élő a vállalati partnerségünk?

ADJUK+ÖSSZE - Adománygyűjtés 2016

Adománygyűjtési konferencia civilszervezeteknek! A NIOK Alapítvány vár minden szervezetet, aki érdeklődik az adománygyűjtés iránt, akár már gyakorló, akár még tanuló adománygyűjtő.

„AdjukÖssze” pályázati felhívás közösségi adománygyűjtéshez kapcsolódó szolgáltatások igénybevételére civil szervezeteknek

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány működteti az adjukössze.hu közösségi adománygyűjtő felületet, amelyen keresztül nonprofit szervezetek kezdeményezéseit támogathatják az adományozók online bankkártyás fizetés segítségével. Kevesebb mint 2 év alatt több mint 80 sikeres kampányt folytattak az oldalon a civil szervezetek, és több mint 35 millió Ft adomány érkezett be.

Regisztráció 1% gyűjtésére

Megjelent a 2020-as EGYREG adatlap! Szeptember 30-áig regisztrálhatnak azon szervezetek, amelyek 2021-ben már jogosultak lesznek, vagy egyéb okból eddig még nem gyűjtöttek!