Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Alap pályázatíró képzések

OKT
01

Esemény időpontja: 2019. október 01.
Helyszín: Budapesti CIC székhelye, B épület, alagsori iskolai előadó (1037 Budapest, Hidegkuti N. u. 8-10.)

A Budapesti Civil Információs Centrum szeretettel hívja fel ismételten figyelmüket október eleji ingyenes, egynapos képzéseik szabad helyeire, melyek a Pályázatírás témakörét járják körül alapszinten.

Alap pályázatíró képzések

Kedves civil szervezetek, kedves képviselők!
Szeretettel hívjuk fel ismételten figyelmüket október eleji ingyenes, egynapos képzéseink szabad helyeire, melyek a Pályázatírás témakörét járják körül alapszinten.

Előadó:
Papp Zoltán
a budapesti CIC pályázati és forrásteremtési szaktanácsadója

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és a pályázáshoz szükséges alapszintű ismeretek elsajátítása, a pályázati rendszerek használata a gyakorlatban, a fogalmak értelmezése, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek való megfelelés, a költségvetés megtervezése és az elszámolások elkészítése kifejezetten a NEA éves pályázataival a fókuszban.

Időpont:
2019. 10. 01. (kedd) 8:30–16:30

valamint

2019. 10. 04. (péntek) 8:30–16:30
 
A képzés tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapon olvasható!

Részvételi szándékát a jelentkezési lapon az összes kért adat, szervezetleírás és statisztikai adatlap kitöltésével jelezze felénk, aláírás után scannelt vagy lefotózott formában a cic@szazadveg.hu címre elküldve. A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe! Csak azon jelentkezőknek biztosított a képzésen való részvétel, akik számára a visszaigazoló emailt elküldtük!
Képzéseink limitált létszámmal futnak, emiatt egy szervezettől csak egy képviselőt tudunk fogadni.

forrás: Budapesti Civil Információs Centrum


Címkék
pályázatírás, képzés