Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

3 napos (24 tanórás) bentlakásos képzés: 2023.február 24–26-ig Kunbábonyban.

Szeretnél többet tudni arról, hogy hogyan működik fenntarthatóan a közösség a természettel összhangban? Gyere el a képzésünkre, ahol a napi gyakorlatokban kézzelfoghatóvá tesszük számodra a fenntartható életmódot, megtapasztalod a közösségi együttműködésben rejlő lehetőségeket.

A közös gondolkodás, tanulás mellett szerepet vállalhatsz a vegetáriánus/vegán ételek készítésében, sétálhatsz a permakultúrás kertben és a parkban, olvashatsz a könyvtárban, végezhetsz kerti munkát, részt vehetsz a közösségi döntéshozatalban.

Egy olyan képzés résztvevője leszel, amely élményszerű, kapcsolatokban gazdag, ahol beleadhatod a magad tudását, tapasztalatát, hogy az közkinccsé váljon.

Jó, de akkor, megint nem vagyok a családdal azon a hétvégén?

Ellenkezőleg! Ezen a hétvégén szülővel, vagy nagyszülővel érkező 9 év feletti gyerekek is részt vehetnek. Számukra is élménnyé tesszük ezt a három napot, így akár egy értékes, minőségi időt tud a család együtt tölteni a Kunbábonyi Képzési Központ szépséges környezetében.

Keresd fel a www.kunbabony.hu honlapot vagy a https://www.facebook.com/kunbabony oldalt, hogy a helyszínről tájékozódj!

A képzés díja 85.000 Ft/fő.

Kedvezményes részvételi díj 24.000 Ft/fő. Indokolt esetben ingyenes részvételt is biztosítunk.

A részvételi díj vállalását a jelentkezési lapon tudod bejelölni, a fizetési móddal együtt. Adományként a https://www.cka.hu/tamogatas/ oldalon lehet befizetni, kérésre pedig számlát bocsátunk ki, amely alapján átutalással tudod fedezni a vállalt képzési díjat. A befizetésről szóló igazolást (banki kivonat) a képzés előtt be kell mutatni.

A képzési díj tartalmazza a 2 éjszaka szállást a csodás környezetben lévő Kunbábonyi Képzési Központunkban 2–3 fős, fürdőszobás szobákban, és a teljes étkezés is a képzés 3 napjára (első nap ebéd és vacsora, második nap reggeli, ebéd, vacsora, harmadik nap reggeli és ebéd, akár vegetáriánus változatban is).

Tanáraink: Mészáros Zsuzsa és Lázár Péter, akik mindketten évtizedes tapasztalatokkal, ritka nagy tudással rendelkeznek a fenntartható alapokon működő közösségek szervezésében.

Jelentkezési határidő: 2023. február 20.

Forrás és jelentkezés: cka.hu