A fenntartható és kiszámítható szervezeti működés fontos alapja az igazságos társadalomért való munkának. A szervezeteknek több lábon kell állniuk pénzügyileg is, hogy maguk határozhassák meg a tevékenységüket, és függetlenedni tudjanak a pályázati kényszerektől. Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan építs te is ilyen szervezetet! A képzést különösen ajánljuk sok önkéntessel dolgozó és a maximum 25 milliós éves költségvetésű szervezeteknek.

 Mikor? 2023. máj 3. 15.00-19.00 és máj. 4. 10.00-16.00
 Hol? Auróra Közösségi Ház (Budapest, VIII. kerület, Auróra utca 11. – akadálymentes helyszín)

Ha szeretnél részt venni, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot ápr. 21-ig: https://forms.gle/MC9HcBZgAEEaHxNm9

A képzésen ilyen kérdésekre keresünk megoldásokat interaktív módszerekkel:

  • Hogyan segítse az adománygyűjtés a stratégiai szakmai célok elérését?
  • Milyen eszközei vannak az adománygyűjtésnek?
  • Hogyan építs fel egy adománygyűjtő kampányt?
  • Hogyan függ össze a jó csoportműködés és pénzügyi stabilitás? 

Kiket várunk? Olyan önkénteseket, aktivistákat és civil szervezeti munkatársakat, akik a társadalmi igazságosságért dolgoznak. Előnyben részesülnek azok, akik maguk is hátrányos helyzetű csoport tagjai, vagy akik többen jelentkeznek egy szervezetből, hogy jobban be tudják forgatni a képzésen szerzett tudást a mindennapi munkájukba.

Előnyben részesülnek azok, akik ketten jelentkeznek a csoportjukból, hiszen ha több fő vesz részt egy szervezetből, akkor könnyebb beépíteni a képzésen megszerzett tudást a csoport működésébe.

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 20.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén gyermekfelügyeletet, utazási támogatást és szállást is biztosítunk.

A képzést Kovács Vera (Utcáról Lakásba Egyesület és Bauer Flóra (Közélet Iskolája) tartja.

Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, lemondási szándékodat jelezd nekünk itt: oktatas@kozeletiskolaja.hu

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, info@kozeleteiskolaja.hu, 0630 8717762További programjainkat ezen a linken találod: https://kozeletiskolaja.hu/kepzesek-es-esemenyek/