Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Időpont: október 26. 17 óra

Jelentkezési határidő: 2022-10-24

Hogyan lehet a kutatás a társadalmi változás motorja? Hogyan lehet kutató olyan ember, aki sosem végzett egyetemet? Hogyan használható a részvételi akciókutatás a szervezetfejlesztés eszközeként?

A részvételi akciókutatás (RAK) egy különleges megközelítés, amely során a témában érintett emberek azért vizsgálják az őket körülvevő valóságot, hogy megértsék, majd megváltoztassák azt.

A műhelyünk során gyakorlati példákon keresztül vizsgáljuk meg, hogy miként válhat a részvételi akciókutatás a szervezetfejlesztés eszközévé, hogyan használható a szervezeti folyamatok megismerésére és átalakítására. Az elhangzott tapasztalatokat közösen, interaktív formában dolgozzuk majd fel.

Mikor? 2022. október 26. 17:00-20:00
Hol? Auróra Közösségi Ház (Budapest, Auróra utca 11.) - akadálymentes helyszín

A résztvevőknek a műhelyen útiköltség-térítést, valamint rágcsálnivalót tudunk biztosítani!

Vendégelőadó: Lazányi Orsolya ökologiai közgazdász, aki a domináns gazdasági rendszer fenntartható és társadalmilag igazságos átformálásért dolgozik hagyonányos és akciókutatások keretében - jelenleg az ESSRG kft tagjaként, civilben pedig Cargonomia nyitott műhely alapítójaként.

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 0630 8717762

Jelentkezés: kozeletiskolaja.hu