Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Mindig hatékonynak kell lenni? - szervezeti jóllét műhely

A szervezeti és munkahelyi jóllét megteremtése a társadalmi változásért küzdő csoportok számára is fontos feladat, de a napi teendők és problémák megoldása mellett sokszor nem marad rá elég idő. Pedig a kiszámítható keretek, a közös szabályok és a jó csapatmunka élménye mind hozzájárulnak ahhoz, hogy megelőzzük a kiégést, vagy időben reagáljunk rá.

A műhelyen arra keressük a választ, hogy mitől érezzük hasznosnak magunkat, milyen a hatékonyan eltöltött munkaidő, és milyen jelentősége van a szokásoknak, rituáléknak a szervezeti jóllét szempontjából.

A 3 órás műhelymunka során közösen gondolkodunk a fenti kérdésekről, megosztjuk egymással a tapasztalainkat és olyan ötleteket gyűjtünk, ami segíthet abban, hogy egy fenntartható szervezetet építsünk.

Mikor? 2022. november 4. 17-20 óra

Hol? Budapest, Auróra közösségi ház (Auróra utca 11.) - akadálymentes helyszín!

A részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni az 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A résztvevőknek a műhelyen útiköltség térítést, valamint rágcsálnivalót tudunk biztosítani.

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 0630 8717762

Jelentkezés: kozeletiskolaja.hu