Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az Önkéntes Központ Alapítvány 20. születésnapja alkalmából  Alumni találkozóra várjuk azokat, akik az ÖKA korábbi képzésein vagy Master Mind csoportjain vettek részt és/vagy gyakorló, ex önkéntes koordinátorok. Ennek a kötetlenebb mégis szakmai alkalomnak a tapasztalatcsere mellett az is célja, hogy megalapozzunk egy önkéntes koordinátori közösséget, és felmérjük, milyen típusú önkéntes menedzsment képzésekre lenne még szükség.Ez az esemény tulajdonképpen az önkéntes koordinátorok első hazai fóruma lenne, amely reményeink szerint hagyományt teremt majd. 

Az alumni találkozó időpontja: 2022.november 22. kedd 10-17 óra, mely tartalmaz egy közös ebédet is, melyet biztosítunk a résztvevők számára

Helyszín: Budapest (a pontos helyszín szervezés alatt)

A programot minimum 10 és maximum 30 fő részvételével tartjuk. 

A részvételi díj jelképes br. 2.000 Ft/fő

Jelentkezni 2022. november 18. péntek 15 óráig lehet az ezen a linken: https://forms.gle/8KvmLbf1NfWpAYms5 elérhető űrlap beküldésével

Az elmúlt 20 évben több mint 400 fő vett részt önkéntes menedzsment témájú alapozó és haladó képzésen, illetve Master Mind csoporton. Ezen alkalmak csúcsélménye legtöbbször a “nem vagyok egyedül” megélése. A vezetői, jelen esetben önkéntes koordinátori tapasztalatok közül a legtöbb kihívást a magányosság és a tehetetlenség élménye rejti.

Két szervezetfejlesztő és coach hátterű képzőnk: Csordás Izabella és Vágvölgyi Gusztáv támogatásával most arra vállalkozunk, hogy kifejezetten ezen élmény mentén fogalmazzuk meg a hazai önkéntes koordinátori fórum alapjait, illetve mérjük föl egy ilyen fórum létjogosultságát és a fórummal szemben felmerülő szakmai elvárásokat.

Forrás és további részletek: onkentes.hu