Az Önkéntes Központ Alapítvány (a felnőttképzési törvény változása miatt) ebben a formában utoljára hirdeti meg Önkéntes menedzsment haladóknak (nyilvántartásba vételi szám: E-001027/2015/D002) 2+1 napos személyes jelenléttel megvalósuló képzését. A képzés azoknak szól, akik rendelkeznek már önkéntes menedzsment alapismeretekkel (akár képzés akár gyakorlati, szervezeti tapasztalat által) és szeretnék ismereteiket elmélyíteni, önkéntes programjukat továbbfejleszteni, önkéntes programtervet, önkéntes stratégiát készíteni.

A képzés átfogó képet ad arról, hogy milyen egy jól működő önkéntes program, milyen szempontokat, dimenziókat érdemes figyelembe venni ennek működtetéséhez. Ezek alapján meghatározása kerülnek a saját önkéntes program erős és fejlesztendő pontjai, a rövid- és hosszú távú célok. Lehetőség van a saját gyakorlati tapasztalatok megosztásárára és a továbblépéshez hiányzó ötletek és információk megszerzésére is.

A képzés időpontja, helyszíne:

1. modul 2022. szeptember 29-30. (csütörtök-péntek),

2. modul 2022. október 7. (péntek)  

Helyszín Budapest, a pontos helyszín egyeztetés alatt (erről küldjük a tájékoztatást legkésőbb a jelentkezések lezárásakor)

A 3 napos képzés KEDVEZMÉNYES részvételi díja: br. 15.000 Ft/fő A háborús menekülteket segítő szervezeteknek a képzést térítésmentesen tudjuk biztosítani! (Ha élni kívánnak ezzel kérjük néhány mondatban leírni az ezzel kapcsolatos tevékenységet. Köszönjük!)

Képző: Csordás Izabella ACC, coach, közgazdász, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, a Szépművészeti Múzeum Önkéntes Programjának alapítója és a Gyakorlati Útmutató intézményi önkéntes programok létrehozásához és működtetéséhez c. kiadvány (2017) szerkesztője és egyik szerzője.

A jelentkezéseket szeptember 26-ig várjuk a jelentkezési lap és a mellékletek elküldésével.

További információ és a jelentkezési lap a beküldendő mellékletekkel elérhető az ÖKA honlapján ITT