Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Szeretettel várjuk a nonprofit szervezetek képviselőit egy ingyenes workshopra, amelynek keretében az idén 20 éves Önkéntes Központ Alapítvány megosztja többéves tapasztalatait a szervezeteket segítő pro bono programokról. Szeretnénk e kötetlen beszélgetés és műhely során minél többekkel megismertetni a szaktudásukkal önkéntesen segítő cégek motivációit és pro bono programban már részt vett civilek tapasztalatait.

  • Mi a pro bono és miért jó ez a civileknek és a céges szakembereknek is? – Tarcsai Judit Önkéntes Központ Alapítvány
  • Tapasztalatok megosztása nonprofit szervezetek részéről – Milyen segítséget kapnak a szervezetek és hogyan tudják ezt jól hasznosítani?
  • Mi motiválja a cégeket a pro bono-ban való részvételre? – Mit tanulhat és milyen tapasztalatokat szerez egy nagyvállalati szakember, ha pro bono programban önkénteskedik?
  • Hogyan lehet és érdemes „jól” felkészülni a pro bono programra?

Időpont: 2022.11.24. 14.00-16.00

Helyszín: Budapest (a pontos helyszín egyeztetés alatt)

A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi linken lehet, 2022. november 22. 16.00-ig.

 https://forms.gle/H3xYHEhBxbtBqm5u8

További információ: Tarcsai Judit – Önkéntes Központ Alapítvány

tarcsai.judit@onkentes.hu 06208015777