Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Profi időpontszervezés

JÚN
24

Esemény időpontja: 2019. június 24.
Jelentkezési határidő: 2019. június 19.
Helyszín: ERSTE Bank székház (Budapest, Népfürdő utca 24-26.)

Képzéseink segítségével eredményesebb lehet a munkád! A SIMPACT tréningjeivel időt, pénzt és frusztrációt spórolhatsz meg, és jobb minőségű anyagokat készíthetsz.

SIMPACT tréningek

Tréningjeink rövidek (2-3 órásak), lényegre törőek és gyakorlatorientáltak. Ha további kérdéseid vannak, még 1-2 alkalmas ingyenes konzultációs lehetőséget is biztosítunk a képzést követő hetekben, hogy a hallottakat minél inkább a gyakorlatba tudd ültetni.

Hogyan növeli a hatékonyságot? Egy aktív / pörgős / jól működő / megállás nélkül újító szervezetben elkerülhetetlen, hogy sok találkozót, megbeszélést és időhöz kötött feladatot kell napról-napra összehangolni. Fejben megjegyezni kihívás, és a határidőnapló sem a legkorszerűbb megoldás. Kollégákkal való találkozók szervezését nagy mértékben felgyorsítja, ha látják az elektronikus naptárunkat (akár csak azt, hogy elfoglaltak vagyunk-e vagy szabadok), és eleve szabad idősávra küldenek meghívót. A meghívó egy gombnyomásra bekerül mindenki naptárába, nem kell egyénileg beírogatni a részleteket. Egy-két kattintással látható az is, hogy mindenki igent mondott-e, nem kell erről emailben egyeztetni. A telefonunk – ha szeretnénk – a megbeszélés előtt mondjuk egy órával jelez, így nem felejtjük el… Csak néhány példa az előnyökre. Nem véletlen, hogy a cégeknél gyakorlatilag mindenütt valamilyen elektronikus rendszert használnak. A Google Naptár ingyenes, egyszerű, kiváló és más rendszerekkel is kompatibilis megoldást kínál civileknek is. A Doodle is ingyenes megoldás.

Itt jelentkezz >> https://forms.gle/LpDfBi1mqEY1dy4A9! Célszerűen minél hamarabb, de legkésőbb június 19-ig.

A képzéseket a SIMPACT dolgozta ki, és az ERSTE Bank munkatársai tartják meg önkéntesként. A részvétel ingyenes.
A képzések a CivilTech.hu programmal - melynek révén ingyenes, vagy kedvezményes IT megoldásokhoz, szoftverekhez juthat- együttműködésben valósulnak meg.

A SIMPACT NONPROFIT SZERVEZETEK MŰKÖDÉSÉT TESZI EREDMÉNYESEBBÉ, IMMÁR 9 ORSZÁGBAN. KOLLÉGÁINAK TÖBBSÉGE KÖZGAZDÁSZ, AKIK KORÁBBAN NEVES NAGYVÁLLALATOKNÁL TAPASZTALTÁK MEG, MILYEN ESZKÖZÖKKEL NÖVELHETŐ AZ EGYÉNI ÉS CSAPATSZINTŰ HATÉKONYSÁG. | WWW.SIMPACT.HU


Címkék
képzés, civil fejlesztés