Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

 

A hatékony kommunikáció alapjait a civil szektorban is a történetek képezik. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, amivel pedig hatást tudunk elérni.

A Mozaik Hub által szervezett interaktív workshopon bemutatjuk, miért fontos a társadalmi változás elérését célul kitűző civil szervezetek stratégiájára emelni a storytelling módszertanát, miben rejlik a jó történet ereje, mi a storytelling eszköztára, miként épül fel egy effektív történet. Azt is körbejárjuk, milyen helyzetekben, célcsoportokkal és céllal érdemes a módszertant használni.

Kinek ajánljuk a workshopot?
Olyan civil szakembereknek, akik a szervezet kommunikációjával foglalkoznak, hatással bírnak a szervezet kommunikációs stratégiájára, kampányok tervezésére, a szervezet forrásteremtésére.

 

A workshopot személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes. A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: december 9. 10:00-16:00
Tréner: Szabó Dominika (Storyndipity)

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://mozaikhub.hu/.../storytelling-workshop-civil.../