Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A magyarországi civil szervezetek nagy többsége nem rendelkezik stratégiai tervvel, tevékenységét, működését nem stratégiai célok mentén szervezi. Általános tendencia, hogy idő, kapacitás vagy tudás hiányában nem jön létre az a stratégiai keret, amely hosszú távon tudná biztosítani a szervezetek stabilitását, fenntarthatóságát és missziójának követését.

Új képzésünk célja, hogy

  • segítsen betölteni a szervezet stratégiája és mindennapi működtetése közötti látszólagos űrt
  • bemutassa, hogyan következnek az egyes funkcionális területek a szakmai stratégiából
  • kapaszkodókat nyújtson abban, hogy hogyan lehet a stratégiát és a stratégiai gondolkodást a szervezet tervezési folyamataiban és működtetése során tudatosabban alkalmazni.

A képzés az elméleti keret megalapozása mellett, rendszereket és gyakorlati eszközöket is bemutat, melyeket a résztvevők saját szervezetük munkájában is fel tudnak majd használni.

Kinek ajánljuk a képzést? Civil szervezetek szakmai, képviseleti vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a szervezet vagy új kezdeményezés stratégiai döntéshozatalában, hosszútávú tervezési folyamataiban.

2 X 3 óra, 16:00-19:00
1. alkalom: február 23.
2. alkalom: március 02.
Tréner: Tordai Bence (Mozaik Hub)

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://mozaikhub.hu/esemeny/strategiaesmenedzsment/