Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Street Training! - tanuljunk együtt a szabadban - egyedülálló kezdeményezés Budapesten

SZE
29

Esemény időpontja: 2018. szeptember 29.

A Flow Alapítvány első alkalommal rendezi meg Budapesten, a Városligetben 2018. szeptember 29-én a Street Traininget!

Mi is a Street Training?

Egész napos program, ahol különböző témájú minitréningeken, képzéseken vehetnek részt az érdeklődők a programhoz csatlakozó trénerek, szakemberek vezetésével 10-12 fős csoportokban, a nap folyamán összesen 4 idősávban!

Mi a célunk?

Hogy megmutassuk, tanulni mindig hasznos, érdekes és érdemes, az utcán is, szabadtéren is, ahol ezt az egyedülálló akciót megszervezzük! Az érdeklődőknek lehetősége van az általuk választott témát/témákat körbejárni, elmélyülni benne, új élményeket átélni, aztán mindezt megbeszélni: mit csináltunk, hogyan csináltuk, és mit tudunk mindebből megtanulni magunkról, egymásról, a világról.

Milyen témák lesznek?

Például pályaválasztás, gyereknevelés, munka a non profit szférában, kommunikáció, változáskezelés, személyes hatékonyság, eredményes együttműködés, konfliktus-kezelés, önismeret.

Kik vehetnek részt?

Életkorra és foglalkozásra tekintet nélkül bárki, aki szeretne tanulni, új ismereteket elsajátítani, fejlődni!

A program regisztrációhoz kötött, de ingyenes, politikától független, civil kezdeményezés, aminek tisztán az a célja, hogy új fajta ismereteket adjon át, és hogy azok is részt vehessenek ilyen tréningeken, akik a munkahelyük révén nem juthatnak el, vagy ha igen, akkor is vágynak további fejlődésre, ismeretekre!

További információk az esemény honlapján találhatóak: www.streettraining.hu


Címkék
képzés