A Superar növendékei most magyar sztárokkal zenélnek együtt egy különleges produkcióban. Május 23-án 18:00 órától a budapesti Akvárium Klubban az Ivan&The Parazol, a Lóci Játszik, Giorgio a Carson Comából, Pátkai Rozina, VENI és Hegedűs Józsi lép színpadra, egymásnak adva a mikrofont egy nagy közös show keretében. Az előadókhoz egy-egy közös szám erejéig a superaros gyerekek is csatlakoznak, énekkel, gitárral, ukulelével.

A rendhagyó koncert jótékony célokat szolgál. Augusztusban ismét a Sziget nagyszínpadán lépnek fel a Superar növendékei, akik négynapos nyári zenetáborban készülnek fel a koncertjükre. A nyári tábor az év csúcspontja a Superar életében: négy ország superaros gyerekei találkoznak itt, hogy együtt játsszanak, zenéljenek. Sok gyereknek ez az egyetlen lehetősége arra is, hogy nyári táborban vegyen részt. Az akváriumos koncert bevételei a tábor megvalósulását szolgálják.

A Superar Magyarország közös zenéléssel teremt lehetőséget hátrányos helyzetű gyerekek számára a tehetségük kibontakoztatására, közösségi élmények, zenei tudás megszerzésére. Az esélyteremtő, közösségi zenei program a világhírű venezuelai El Sistema módszer pedagógiai alapjain nyugszik. Ausztriából indult 2009-ben, magyarországi szervezete 2018-ban jött létre.

Jegylink: https://akvariumklub.hu/programok/gyereknapi-preparti-a-superar-gyerekkorus-javara-nagyhall/

Facebook esemény: https://fb.me/e/3wkquFsrq