A Társadalmi Vállalkozások Magyarországi Koalíciója egy alulról jövő önszerveződő egyesület, amely a társadalmi vállalkozói szektor valódi és széles körű képviseletét és fejlesztését tűzte zászlajára. Legfőbb célunk a társadalmi vállalkozások létrehozását, finanszírozását és növekedését támogató környezet kialakítása, a kiszámítható működést célzó átfogó stratégia kidolgozása, elfogadtatása és megvalósítása. További célunk a társadalmi vállalkozások ismertségének és elismertségének erősítése a magyar vállalkozások között, csakúgy mint a társadalmi és közösségi célért dolgozó szervezetek körében.

Évtizedeken keresztül megrendezésre került a Társadalmi Vállalkozások Napja, ami a szektor legnagyobb hazai eseménye volt. Néhány évnyi szünet után a Társadalmi Vállalkozások Magyarországi Koalíciója úgy döntött, hogy feleleveníti Társadalmi Vállalkozások Napjának hagyományát és újból megszervezi az eseményt.  

A rendezvény találkozási és bemutatkozási lehetőséget biztosít a társadalmi vállalkozásoknak és a társadalmi vállalkozások iránt érdeklődő civil, forprofit és kormányzati szereplőknek. A TV Napon a társadalmi vállalkozások mellett az ökoszisztéma valamennyi meghatározó hazai szereplője is jelen lesz, lehetővé téve a gyümölcsöző párbeszédet és a közös tanulást. Emellett a TV Napon bemutatásra kerül a TVMK tevékenysége és tagjai, valamint a társadalmi vállalkozások beszállítóvá válását támogató BuySocial Vállalati beszerzési program.

Időpont: szeptember 29. 10.00-15.00

Helyszín: ERSTE BANK székház, Népfürdő u. 24-26.

A rendezvény találkozási és bemutatkozási lehetőséget biztosít valamennyi társadalmi vállalkozásnak,jelenlegi és jövőbelinek egyaránt. A TV Napon a társadalmi vállalkozások mellett az ökoszisztéma valamennyi meghatározó hazai szereplője is jelen lesz,lehetőséget adva a párbeszédre és a közös tanulásra.

Regisztráció: https://forms.gle/QnF4WTFchVXRomgt9

A rendezvény programját folyamatosan frissítjük Facebook oldalunkon és a megújuló honlapunkon."