Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Tempus Közalapítvány

Fiatalokkal dolgozol, és szívesen valósítanál meg projekteket nemformális módszerekkel? Érdekel a helyi közösség vagy az ifjúsági munka fejlesztése? Szívesen tennél a fiatalok személyes vagy éppen szakmai fejlődéséért? Úgy gondolod, szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? Ha bármelyik kérdésre is „igen” a válasz, csatlakozz információs alkalmainkra. Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak, és indítsd a tervezést velünk!

Időpont: 20201. szeptember 6-14. (részletek a regisztrációs felületen)

Helyszín: Zoom

Online információs sorozatunkon bemutatjuk az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségeit. Az alkalmakon általános tudást szerezhetsz a programokról, a pályázás menetéről, valamint projektspecifikus workshopjainkon, beszélgetéseinken elmerülhetsz egy-egy téged érdeklő témában. Ismerd meg a pályázati rendszereket, tedd fel kérdéseidet a nemzeti iroda munkatársainak és oszd meg velünk ötleteidet!

Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletek és regisztráció

forrás: tka.hu