Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy az óbudai civil szervezetek számára 2014. augusztus 11-ére szervezett Partnerségi Fórum a nyári szabadságolások miatti alacsony részvételi visszajelzés okán elmarad. A fórum új időpontja: augusztus 25., hétfő, 18 óra. Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház.

A fórumra szeretettel várjuk önöket, megjelenésükre feltétlenül számítunk, hiszen Óbuda-Békásmegyer településfejlesztése közös érdekünk.

MEGHÍVÓ

a Településfejlesztési Koncepció és Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) irányainak meghatározására vonatkozó Partnerségi Fórumra

Budapest Főváros, III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Városfejlesztési Stratégiájának (IVS) teljes felülvizsgálata kapcsán a Megalapozó vizsgálatok részeként, valamint a fejlesztési irányok meghatározásához szeretnénk a társadalom minél szélesebb köréből informálódni, javaslatokat, véleményeket begyűjteni.

Arra szeretnénk megkérni minden érintett civil szervezetet, hogy vegyenek részt a partnerségi fórumon, és javaslataikkal, gondolataikkal segítsék a tervezői munkát, hogy együtt alkothassuk meg Óbuda-Békásmegyer jövőképét.

Az Integrált Településfejlesztési Stratégia és Településfejlesztési Koncepció készítése, illetve a bennük foglalt beruházások későbbi tervezése és végrehajtása során elvárás a széleskörű partnerség.

Engedje meg, hogy ezúton ismét meghívjuk az óbudai civil szervezetek számára szervezett Partnerségi Fórumra, mivel a 2014. augusztus 11-ére tervezett összejövetelünk a nyári szabadságolások miatti alacsony részvételi visszajelzés okán elmaradt.

A fórum 2014. augusztus 25-én 18:00-20:00 között, az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Házának kis termében (1039 Budapest, Csobánka tér 5.).

Kérem, a részvételről visszajelezni szíveskedjen az info@obuda-varosfejleszto.hu e-mail címre, legkésőbb 2014. augusztus 18-ig.

Együttműködésüket és segítségüket ezúton is köszönjük! 

Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft.