Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Civil szervezetek elleni kampány hatásai - kérdőív civil szervezeteknek

2017. november 20.

A TASZ, a Helsinki bizottság, az ECNL és a Civil Kollégium Alapítvány összeállítottunk egy kérdőívet, amelynek célja annak felmérése, hogy számos, civil szervezeteket célzó negatív kommunikációnak van-e konkrét kihatása a civilek munkájára.

A kérdőív a hasonló nemzetközi felmérések osztályozási rendszere alapján készült.

A kérdőív eredményeit egy rövid, ill. egy hosszabb kiadványban is szeretnénk összefoglalni, amelyet a sajtónak is elküldünk (a kérdőív nyers adataihoz csak a kérdőívet, ill. tanulmányt készítő öt ember fér hozzá, a kérdőív elején pedig bejelölheted, hogy anoniman szeretnéd-e kitölteni). A kérdőív kitöltése hosszabb időt vesz igénybe, 30-40 percet, attól függően, hogy a szervezetet mennyi hatás érte. Azonban rendkívül fontos, hogy legyenek összesített adataink a témában, és ne csupán anekdotákból és egyedi sajtóhírekből vonjunk le tanulságot, mert csak így tudjuk felmérni a civil szervezetek valódi helyzetét és azt, hogy mi okoz ténylegesen nehézséget. 

Kérdőív itt: : https://goo.gl/forms/6GFJ5wXmjahTWnis2

Kitöltési határidő: november 26.


Címkék
átláthatóság