Hogyan lesz valaki egy civil szervezet vezetője? Egyenes volt az ide vezető út vagy kacskaringós? Milyen kihívásokkal és sikerekkel találkozott az elmúlt években, és mi motiválja leginkább a szervezeti misszió megvalósítása során? Gerencsér Balázs, a NIOK Alapítvány igazgatója kérdezi hazai prominens civil szervezetek vezetőit

Both Emőke, a BAGázs alapítója pártfogó felügyelőként járt először Bagon. Azonban hamar úgy érezte, a munkája keretein belül nem tud, úgy segíteni, ahogy arra szükség lenne, ezért feladta biztos megélhetését és elkötelezte magát a szervezet mellett. Ennek már több, mint tíz éve, azóta a szervezet rengeteget változott és növekedett Emőkének pedig meg kellett tanulnia vezetőként is folyamatosan megfelelni és fejlődni. Megtapasztalta a kiégést, majd rájött, egy ember nem tud minden szerepben helytállni. Ha kíváncsi vagy Both Emőke útjára a BAGázs élén, hallgasd meg az alábbi beszélgetésünket.

Hallgasd meg itt! >>

Ez a beszélgetés a NIOK 30 éves évfordulójának alkalmából készült, egy sorozat részeként, melyben különböző vezetői életutakat mutatunk be. Ha más civil vezetők élményeire is kíváncsi vagy kövesd a NIOK Spotify és Facebook oldalát, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mielőbb értesülj a következő beszélgetésről. 

A podcast a Hive Mind támogatásával jött létre. A Hive Mind közösség célja a médiatudatosság fejlesztése: segít, hogyan ismerd fel a félretájékoztatást, hogyan szólítsd meg kritikus ügyekben is pozitívan az embereket, és hogyan legyél biztonságban a digitális világban. A Hive Mind közösség további magyar nyelvű podcastjait ezen a csatornán, angol nyelvű podcastjait pedig a Hive Mind csatornáján hallgathatod meg.