Bele kell nyúlni kívülről egy civil szervezet működésébe, vagy elég csak akkor támogatni őket, amikor azt kérik? Hogyan változik a kommunikáció szerepe a civil szervezetek életében? Forrásteremtés: mi volt a trend régen és merre tartunk most? Milyen kép él a médiában a civilekről? Egy biztos, a valóság sokkal színesebb!

Vendégeink ezúttal a civil szektor egészének eddigi változásáról és lehetséges jövőképéről beszélgettek. Na meg arról milyen szerepe volt és lesz ebben a NIOK Alapítványnak. A beszélgetés résztvevői is mind kapcsolódnak a szervezethez. Scsaurszki Tamás jelenleg az alapítvány kurátora, Porkoláb Anikó szenior programvezető, Gerencsér Balázs igazgató, de korábban mind betöltöttek más pozíciókat is. A beszélgetést Héra Gábor a Regionális Kutatások Intézetének tudományos munkatársa vezette, közel 20 évet ő is a civil szektorban dolgozott és a NIOK Alapítvány számára is készített kutatásokat.

A beszélgetést itt tudod meghallgatni:

Ez a beszélgetés a NIOK 30 éves évfordulójának alkalmából készült. Ha más civil szervezetekkel kapcsolatos ügyekre is kíváncsi vagy kövesd a NIOK Spotify és Facebook oldalát, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mielőbb értesülj a következő beszélgetésről.