Ingyenes történelmi tanulmányút egyetemistáknak Lengyelországba és Romániába

Olyan jelentkezőket keresnek, akiket érdekel a II. világháború, a történelem általában és az emberi jogok, valamint szívesen tennének a közösségükért. 

A sikeres magyar jelentkezők román és moldovai egyetemistákkal együtt lehetőséget kapnak arra, hogy román, lengyel és magyar helyszíneket bejárva egy tanulmányút keretében tudjanak meg többet a holokausztról, virtuális oktatásban vegyenek részt és az új ismeretek alapján megvalósítsák projektötletüket! 

A részvétel ingyenes és angol nyelven folyik.  A magyar egyetemisták részvételét az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége támogatja. Az Elie Wiesel tanulmányút kezdeményezője az American Councils for International Education - Romania, a magyar egyetemisták részvételét a budapesti székhelyű American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány szervezi. A projekt a Centropa Alapítvány közreműködésével valósul meg.

Jelentkezni a személyes adatok megadásával és néhány rövid esszékérdés megválaszolásával az alábbi linken lehet: https://ais.americancouncils.org/eliewiesel

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 9-én éjfél

További részletek a projektről itt: https://americancouncils.ro/programe/elie-wiesel-study-tour/

Érdeklődni a hu@americancouncils.org e-mail címen vagy a +36 30 979 0314 telefonszámon lehet.