A nonprofit.hu tudástárában találhattok tippeket arról, hogy hogyan érdemes olyan beszámolót készíteni, amely valóban rólatok szól, és környezetetek, támogatóitok megszólítására, informálására alkalmas. A módszerek megismerése mellett jó példákból is böngészhettek - pl. az Aszöt tagjainak beszámolóit böngészhetitek - a cikkben.

Ha az időszűke miatt most nem állnátok neki grafikussal terveztetni vagy saját magatok összerakni egy szép, színes-szagos beszámolót, itt a segítség!

A Romániában működő Civitas Alapítvány egy azonnal használható, civil szervezetekre szabott sablont hozott létre, amelyet saját szövegekkel, képekkel behelyettesítve már kész is a minden részletre kiterjedő, olvasmányos mégis tömör beszámoló.

A sablont a Civitas az "Impact in the spotlight. Building trust in NGOs" projekt keretében hozta létre, amelyet az Active Citizens Fund Romania (Izland, Liechtenstein és Norvégia által finanszírozott program) támogatott.

Használjátok bátran, a NIOK megkapta az engedélyt a Civitas-tól, hogy magyarországi civil szervezetek is szabadon használhassák a sablont.