Címke: kommunikáció
2012. október 11.
Az Átláthatóság program keretében az Adománygyűjtők Önszabályozó Testülete beszélgetést szervez október 17-én, 17 órától.
2015. május 26.
Pályázat civil szervezeteknek: Internetes megtalálhatóság támogatása - Online marketing
2012. március 08.
„Kerülj képbe! Légy jelen a médiában!”
2012. június 13.
Indul a „Kerülj képbe!” projekt második pályázati köre! Ezúttal ne maradjon le róla!
2011. január 20.
A Nonprofit Média Központ Alapítvány A Civil WebTV a nyilvánosságért c. programjának keretében partnereivel, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségével, valamint a Magyar Szegénységellenes Hálózattal közösen szakmai és önkéntes találkozót szervez az alternatív médiafelület továbbfejlesztése, újabb partnerszervezetekkel való kapcsolatfelvétel és önkéntes tudósítói, illetve gyártáskapacitási hálózatának bővítése érdekében.
2015. április 01.
Az Invitel Távközlési Zrt. idén immár hatodik alkalommal hirdeti meg az InnoMax pályázatot.
2016. június 24.
Módosította az Unicef a gyermekbántalmazásról szóló kampányfilmjét, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy mit tegyen a gyerek, ha édesapja bántalmazza őt.
2016. április 01.
A 7 alkalomból álló Programsorozaton interaktívan és gyakorlatorientáltan mutatják be profi képzők a civil menedzsment fő pilléreit.
2017. február 16.
Kíváncsi vagy, hogy a „MACIARC” plakátpályázat nyertesei hogyan adják át az üzenetüket? Te is szívesen megismersz más szervezeteket? Tarts velünk, hogy együtt feldolgozzuk a „Civilek kommunikációja” témát a Civil Szalon második alkalmán, február 15-én 18:00-kor!
2015. február 09.
Az alapítványok egyre inkább az online jelenlétre rendezkednek be
2015. október 07.
A Blaschek Média Konferenciát szervez non-profit szervezetek részére az on-line kommunikációról, a digitális környezet kihívásairól. A Google ads grants megismertetése hasznos lehet minden szervezetnek. Szó lesz a nonprofitoknak szóló szoftver adományozási programról és egyéb IT megoldásokról, hatékonyságnövelésről, a youtube felhasználásáról.
2011. október 12.
2015. november 02.
A civil szervezetek jelentős erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy tevékenységük támogatására, finanszírozására forrásokat találjanak. A forrásszerzés egyik módja, hogy gazdasági szereplőkhöz, vállalkozásokhoz fordulnak támogatásért.
2015. november 05.
Ingyenes, egynapos kommunikációs workshopra hívunk minden érdeklődőt, aki szervezeti vagy egyéni szinten szeretne javítani kommunikációján, megismerni konkrét eszközöket annak érdekében, hogy magánéletében, szervezetében hatékonyan kommunikáljon!
2018. március 08.
Közösségi és bankkártyás adománygyűjtési, valamint online kommunikáció tréning a NIOK-nál!

Címkék