Hogyan lesz valaki egy civil szervezet vezetője? Egyenes volt az ide vezető út vagy kacskaringós? Milyen kihívásokkal és sikerekkel találkozott az elmúlt években, és mi motiválja leginkább a szervezeti misszió megvalósítása során? Gerencsér Balázs, a NIOK Alapítvány igazgatója kérdezi hazai prominens civil szervezetek vezetőit

Dés Julcsi nemrég vette át a Gyökerek és Szárnyak igazgatását, előtte 8 éven keresztül a Haver Alapítvány vezetője volt. Egy kihivásokkal teli időszakban került a Haver élére, így az első 1-2 éve a szervezet rendbe tételéről szólt. Ennek az időszaknak a tanulságairól, a csapat és saját motivációjának fenntartásáról is mesélt Julcsi az alábbi beszélgetésben.

Hallgasd meg itt! >>

 

Ez a beszélgetés a NIOK 30 éves évfordulójának alkalmából készült, egy sorozat részeként, melyben különböző vezetői életutakat mutatunk be. Ha más civil vezetők élményeire is kíváncsi vagy kövesd a NIOK Spotify és Facebook oldalát, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mielőbb értesülj a következő beszélgetésről. 

A podcast a Hive Mind támogatásával jött létre. A Hive Mind közösség célja a médiatudatosság fejlesztése: segít, hogyan ismerd fel a félretájékoztatást, hogyan szólítsd meg kritikus ügyekben is pozitívan az embereket, és hogyan legyél biztonságban a digitális világban. A Hive Mind közösség további magyar nyelvű podcastjait ezen a csatornán, angol nyelvű podcastjait pedig a Hive Mind csatornáján hallgathatod meg.