Hírek
Hír
Közhasznú szervezetek figyelem!
2016. november 07.


2052


Megérkezett az egyik legerősebb vírusvédelmi szoftver a CivilTech szoftveradományozói programba! Ne maradjon le, regisztráljon és igényelje a szükséges szoftvereket!

A NIOK Alapítvány 2007 óta működteti a TechSoup Global partnereként szoftveradományozói programját. Ez idő alatt 1300 hazai szervezet 1900 adománykérését teljesítettük sikeresen, a kiosztásra került adományok piaci értéke eléri a 2 milliárd forintot.

A Microsoft, Google, O&O és sok más adományozó mellé most megérkezett a világszerte már több mint 500 millió felhaszálóval rendelekző Bitdefender gyártója is, és számos védelmi megoldást kínál a civilszervezeteknek.

Ne maradjon le, és ha szervezete megfelel a jogosultsági kritériumoknak, akkor ne habozzon, tegye biztonságosabbá gépeit Ön is!

Részletek és információk a CivilTech program honlapján >>>
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Az előadó-művészeti társaságiadó-támogatás 2019. január 1-jei megszüntetésével párhuzamosan a kormány kialakította az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keres ...
Címkék