Hírek
Hír
Szabad a szoftver!
2017. április 13.


6979


Február 1-től sokezer nonprofit szervezet jogosult szoftveradományokra! Hozzájuthat a legfrissebb, legjobb jogtiszta (Microsoft, Symantec, Adobe, Google, stb.) információs technológiai (IT) eszközökhöz!

CivilTech Szoftver Adományozó Program

Már nem csak a közhasznú szervezetek kiváltsága a CivilTech Program!*


Látogasson el a civiltech.hu oldalra és regisztrálja szervezetét, hogy minél előbb igényelhessék a legnépszerűbb szoftvereket, hardvereket ingyen, vagy a piaci ár töredékéért!**

Ha a Google for Nonprofits programba szeretne csatlakozni, már ezt is megteheti 1% jogosultként, és havi 10 000 dollár értékben kampányolhat a Google keresőfelületein!

A legprofibb vírusvédelmet szeretné? Nem akar félmegoldást? Pár ezer forintért többféle közül is választhat a CivilTech Programban!

Ne maradjon le! Vegye birtokba a legkorszerűbb IT eszközöket, hogy munkáját is gyorsabban, hatékonyabban szervezhesse!

Regisztráljon!

Microsoft, Google, Adobe, Symantec és még sok szolgáltató termékei szinte ingyen, csak a civilszervezeteknek! A NIOK Alapítvány segít Önnek a programmal kapcsolatos kérdések megválaszolásában, csak írjon a civiltech@niok.hu címre!

Ön is minden nap használ szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt munkájához? Frissítsen most a legújabb MS Office verzióra!

MS Office

Lépjen a biztonságos és jogtiszta útra, ne kockáztassa a büntetést! Használjon eredeti Windows rendszert csupán 2 727 Ft + áfa összegért!

Windows

Próbálta már a Symantec vírusvédelmét? Már 1 212 Ft + áfától elérhető a CivilTech Programban!

Symantec

*Február 1-től már nem csak közhasznú szervezetek jogosultak a NIOK Alapítvány CivilTech Programjában részt venni, hanem minden olyan szervezet, amely az adott évben jogosult az 1% gyűjtésére! Ne hagyja ki, ha fejlesztené, javítaná, esetleg legalizálná információs technológiai eszközeit! Microsoft termékek, vírusvédelem, tervezői eszközök, akár több mint 90%-al olcsóbban érhetőek el, mint a piacon.

**A NIOK Alapítvány és a TechSoup közös programjának köszönhetően jutnak el a magyar civilszervezetekhez a nagy szoftvercégek termékei, amelyek többsége ingyenes, de adminisztrációs díj fejében igényelhető.(Pl. Microsoft Office Standard (2016) díja 8 788 Ft + áfa, amely a jelenlegi piaci ár kb. tizedének felel meg.)
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Június 3.-val kezdődően a Meet and Code kezdeményezés felhívására civilszervezetek Európa-szerte mikro-támogatásokat igényelhetnek olyan rendezvények szervezésére, amelyek fel ...
Címkék