Hírek
Hír
Szabad a szoftver!
2017. április 13.


5821


Február 1-től sokezer nonprofit szervezet jogosult szoftveradományokra! Hozzájuthat a legfrissebb, legjobb jogtiszta (Microsoft, Symantec, Adobe, Google, stb.) információs technológiai (IT) eszközökhöz!

CivilTech Szoftver Adományozó Program

Már nem csak a közhasznú szervezetek kiváltsága a CivilTech Program!*


Látogasson el a civiltech.hu oldalra és regisztrálja szervezetét, hogy minél előbb igényelhessék a legnépszerűbb szoftvereket, hardvereket ingyen, vagy a piaci ár töredékéért!**

Ha a Google for Nonprofits programba szeretne csatlakozni, már ezt is megteheti 1% jogosultként, és havi 10 000 dollár értékben kampányolhat a Google keresőfelületein!

A legprofibb vírusvédelmet szeretné? Nem akar félmegoldást? Pár ezer forintért többféle közül is választhat a CivilTech Programban!

Ne maradjon le! Vegye birtokba a legkorszerűbb IT eszközöket, hogy munkáját is gyorsabban, hatékonyabban szervezhesse!

Regisztráljon!

Microsoft, Google, Adobe, Symantec és még sok szolgáltató termékei szinte ingyen, csak a civilszervezeteknek! A NIOK Alapítvány segít Önnek a programmal kapcsolatos kérdések megválaszolásában, csak írjon a civiltech@niok.hu címre!

Ön is minden nap használ szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt munkájához? Frissítsen most a legújabb MS Office verzióra!

MS Office

Lépjen a biztonságos és jogtiszta útra, ne kockáztassa a büntetést! Használjon eredeti Windows rendszert csupán 2 727 Ft + áfa összegért!

Windows

Próbálta már a Symantec vírusvédelmét? Már 1 212 Ft + áfától elérhető a CivilTech Programban!

Symantec

*Február 1-től már nem csak közhasznú szervezetek jogosultak a NIOK Alapítvány CivilTech Programjában részt venni, hanem minden olyan szervezet, amely az adott évben jogosult az 1% gyűjtésére! Ne hagyja ki, ha fejlesztené, javítaná, esetleg legalizálná információs technológiai eszközeit! Microsoft termékek, vírusvédelem, tervezői eszközök, akár több mint 90%-al olcsóbban érhetőek el, mint a piacon.

**A NIOK Alapítvány és a TechSoup közös programjának köszönhetően jutnak el a magyar civilszervezetekhez a nagy szoftvercégek termékei, amelyek többsége ingyenes, de adminisztrációs díj fejében igényelhető.(Pl. Microsoft Office Standard (2016) díja 8 788 Ft + áfa, amely a jelenlegi piaci ár kb. tizedének felel meg.)
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Lépj egy fokkal feljebb! - Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása” című (EFOP-3.1.10-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Az Arm Hungary Kft. pályázatot hirdet 18 ingyenes laptop eszközre.
Pályázat
Az evosoft Hungary Kft. idén első alkalommal az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködésben hirdeti meg nonprofit szervezetek számára az informatikai szakértelmen alapuló ...
Címkék