Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

CivilTech Szoftver Adományozó Program

Már nem csak a közhasznú szervezetek kiváltsága a CivilTech Program!*


Látogasson el a civiltech.hu oldalra és regisztrálja szervezetét, hogy minél előbb igényelhessék a legnépszerűbb szoftvereket, hardvereket ingyen, vagy a piaci ár töredékéért!**

Ha a Google for Nonprofits programba szeretne csatlakozni, már ezt is megteheti 1% jogosultként, és havi 10 000 dollár értékben kampányolhat a Google keresőfelületein!

A legprofibb vírusvédelmet szeretné? Nem akar félmegoldást? Pár ezer forintért többféle közül is választhat a CivilTech Programban!

Ne maradjon le! Vegye birtokba a legkorszerűbb IT eszközöket, hogy munkáját is gyorsabban, hatékonyabban szervezhesse!

Regisztráljon!

Microsoft, Google, Adobe, Symantec és még sok szolgáltató termékei szinte ingyen, csak a civilszervezeteknek! A NIOK Alapítvány segít Önnek a programmal kapcsolatos kérdések megválaszolásában, csak írjon a civiltech@niok.hu címre!

Ön is minden nap használ szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt munkájához? Frissítsen most a legújabb MS Office verzióra!

MS Office

Lépjen a biztonságos és jogtiszta útra, ne kockáztassa a büntetést! Használjon eredeti Windows rendszert csupán 2 727 Ft + áfa összegért!

Windows

Próbálta már a Symantec vírusvédelmét? Már 1 212 Ft + áfától elérhető a CivilTech Programban!

Symantec

*Február 1-től már nem csak közhasznú szervezetek jogosultak a NIOK Alapítvány CivilTech Programjában részt venni, hanem minden olyan szervezet, amely az adott évben jogosult az 1% gyűjtésére! Ne hagyja ki, ha fejlesztené, javítaná, esetleg legalizálná információs technológiai eszközeit! Microsoft termékek, vírusvédelem, tervezői eszközök, akár több mint 90%-al olcsóbban érhetőek el, mint a piacon.

**A NIOK Alapítvány és a TechSoup közös programjának köszönhetően jutnak el a magyar civilszervezetekhez a nagy szoftvercégek termékei, amelyek többsége ingyenes, de adminisztrációs díj fejében igényelhető.(Pl. Microsoft Office Standard (2016) díja 8 788 Ft + áfa, amely a jelenlegi piaci ár kb. tizedének felel meg.)