Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Átláthatóság – Segítség a kicsiknek

2013. február 21.

Az Adományozók Önszabályozó Testülete várja civilszervezetek csatlakozását az Átláthatóság programhoz. A jelentkező és az átláthatósági kritériumokat teljesítő, az Etikai Kódexet aláíró civilszervezetek lehetőséget kapnak az Etikus Adománygyűjtő Szervezet védjegy használatára, tagjai lesznek a Testületnek, részt vehetnek annak programjain, kezdeményezéseiben.

Azon szervezetek számára, amelyek éves bevétele nem haladja meg a 20 millió forintot, most kedvezményt biztosítunk a szolgáltatási díjból!

Az Átláthatóság programot adománygyűjtő civilszervezetek indították el évekkel ezelőtt. Célunk az Etikai Kódex széleskörű megismertetése és elfogadása, az adománygyűjtő civilszervezetek gazdálkodásának és működésének átláthatóvá tétele, hosszú távon ezzel is elősegítve az erős adományozási kultúra létrejöttét Magyarországon.

A kedvezményes feltételeket az Adománygyűjtők Önszabályozó Testületének weboldalán találhatja.


Címkék
Etikus Adománygyűjtő Szervezet, átláthatóság, civil szervezet, adománygyűjtés, adományozás, munkavállalás