Hírek
Hír
Médiakampány indul a tudatos fogyasztókért
2013. január 30.


1630


A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) január végétől információs kampány indít a fogyasztói jogokról- jelezte a szervezet.

2013. január 30-tól a FEOSZ tagszervezeteivel - Fogyasztóvédők Országos Egyesülete és a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület - egy hónapos médiakampányt indít, amelyben a közönséget tájékoztatják a fogyasztói jogokról az internetes vásárlás, a termékbemutatók, a szavatosság-jótállás, utazás témáiban, továbbá népszerűsítik a békéltető és utat mutatnak a panaszügyintézésben.

A Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával megvalósuló kezdeményezés keretében egy hónapon keresztül összesen 200 db. televízió- és rádió spot kerül sugárzásra a három közszolgálati és a két kereskedelmi adón.

A húsz másodperces kisfilmekben tipikus problémás élethelyzetek kerülnek bemutatásra. Ilyen például annak a pórul járt fogyasztónak az esete, akinek panaszát válaszra se méltatták. A spotok végén a narrátor segít a bajba jutott fogyasztónak, felvilágosítja őt arról, mit tehet az adott szituációban, illetve hova fordulhat sérelme orvoslatáért.

A kampány felülete az eljenjogaval.hu internetes honlap, amelyen megtalálhatók lesznek a fogyasztóvédelmi hatóságok és civil szervezetek elérhetőségei, továbbá információt nyújt a békéltető testületek elérhetőségeiről is.

A társadalmi célú reklámok a FEOSZ szerkesztésében megjelenő Fogyasztók Lapja online fogyasztóvédelmi magazinban, valamint a közösségi- és videómegosztó oldalakon is megjelennek.

forrás: marketinginfo.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A támogatás célja a nem Magyar Államvasutak Zrt. vagy nem erdőgazdasági zrt.-k által működtetett erdei vasutak üzemeltetésének támogatása.
Pályázat
Támogatási igényt civil szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) nyújthatnak be az állatvédelem területén végzett hasznos tevékenységük megvalósítását elősegítő pályázatra.
Címkék