Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Egy kis ízelítő abból a közel 70 jótékonysági ügyből, amelyet akár vonalas, akár mobiltelefonon keresztül, bárhol és bármikor, az Adhat Vonal – 13600 segítségével könnyen és biztonságosan támogathatsz.  250 forint egy hívás vagy SMS, ennél gyorsabb és kényelmesebb módja nincs a megbízható adományozásnak!ű

S mi is lenne jobb alkalom a kezdésre, mint a nagy nemzetközi jótékonysági nap - Giving Tuesday, új magyar nevén az Adakozó Kedd! Idén december 2. az a nap, amikor világszerte több tízezer szervezet, vállalat, és médium csatlakozik ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja, hogy jó ügyekre hívja fel a figyelmet, és minél több adományt generáljon. Ehhez pedig most nem is kell más, mint egy telefon, a Neked szimpatikus szervezet Adhat Vonalas kódja, és már mehet is!

Karácsonyig minden kedden Adakozó Kedd - a nap, amikor igazán tudhatjuk: adni jó, segíteni öröm.

Az Adhat Vonalról:

a 13600 telefonszámon elérhető adománygyűjtő szolgáltatás üzemeltetője a NIOK Alapítvány, mögötte pedig négy nagy hazai szolgáltató: a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone Magyarország és az Invitel áll és teszi elérhetővé a szolgáltatást. A programon keresztül támogatható civil szervezetek pályáztatás útján, ellenőrzés után kerülhetnek csak be a rendszerbe.

A NIOKról:

Alapítványunk immár 20 éve biztosít a hazai civil szervezetek számára olyan szakmai hátteret és eszközöket, amely kapacitásukat növeli, s mindennapi munkájukat segíti – ehhez kapcsolódóan kiemelt feladunk az adományozás, forrásteremtés fejlesztése, s ennek részeként az adhatvonal és az adjuk össze adománygyűjtő oldalak működtetése.

Facebook oldalunkon decembertől indul a Jó-Ügyes Adventi Naptár és hozzá kapcsolódó játék – az adományozás még sosem volt ilyen szórakoztató!