Pályázatok
Pályázat
A Közösség Épít


246

Határidő: 2017. július 31.

A MagNet Bank és a NIOK Alapítvány A Közösség Épít programjában olyan civil szervezeteket keresünk, akik készek az adománygyűjtés kihívásai elé állni, akik szeretnének sikereket elérni a közösségi finanszírozásban, akik örömmel kitanulnák a hatékony online kommunikáció fortélyait, a kampánystratégia-készítés gyakorlatát, és a saját brandjüket is megerősítenék.

A Közösség Épít programban elkötelezett civil szervezetek részvételét támogatjuk és teszünk meg mindent azért, hogy tudásuk ebben a fontos témakörben praktikus és naprakész legyen. A 10 sikeres pályázó részvételi díját a MagNet Bank fedezi.

Mi kell a sikeres közösségi adománygyűjtéshez? Hogyan lehet elnyerni az adományozók bizalmát? Hogyan lehetek anyagilag független? Hogyan tehetek szert nagyobb ismertségre és elismertségre? Hogyan kell olcsón és hatékonyan kommunikálni? Hogyan kell sikerre vinni egy online kampányt?

Ilyen és ehhez hasonló témákban adjuk neked azt a rengeteg tapasztalatot, amit a közösségi adományozásról összegyűjtöttünk. Mi hiszünk benne, hogy a tudás befektetés, a tapasztalat pedig kincs, aminek a birtokában a siker sem marad el!

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldd el 2 db projektleírás rövid absztraktját (max. 1500 karakter) az adjukossze@niok.hu címre,

és töltsd ki ezt a rövid szervezeti kérdőívet.

Azt első fordulóból továbbjutott szervezetekkel személyes találkozó során ismerkedünk meg

A közösség ÉpítMilyen egy jó projektleírás?

  • rövid és lényegre törő, arról mesél, hogy
  • mi a projekt?
  • miben hiszünk?
  • miért gyűjtünk?

További jó példákért nézz körül az adjukossze.hu oldalon!

Milyen a rossz projektleírás?

  • hosszú és terjengős, amiben
  • szervezetünk története
  • mindennapi nehézségeink
  • politikai nézeteink
  • korábbi sikertelen próbálkozásaink története olvashatóPályázat
A konstrukció alapvető célja a kevésbé fejlett régiókban élő fiatalok sikeres társadalmi integrációjának elősegítése képességeik kibontakoztatásával és közösségi aktivitásuk e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Felhívás célja, hogy a természetjárás tág értelmezésével, a természetben megvalósuló, környezetbarát szabadidős tevékenységek integrált kapcsolatrendszerét hozza létre. ...
Címkék