CivilTech
Pályázatok
Pályázat
Invitel InnoMax Díj nonprofit és civil kategória


2232

Határidő: 2015. április 26.

Az Invitel Távközlési Zrt. idén immár hatodik alkalommal hirdeti meg az InnoMax pályázatot.

Az Invitel fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a nonprofit és civil szerveteknek, amelyek saját fejlesztési projektjeikhez keresnek támogatót. Az Invitel nem pénz formájában, hanem a korszerű üzleti tele- és infokommunikációs szolgáltatásaival kívánja támogatni ezen projektötleteket.

A nyertes szervezetek az Invitel szolgáltatásai közül 500.000 forint értékben használhatják fel azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van projektötletük megvalósításához.

Az Invitel InnoMax nonprofit kategóriájának díját (a továbbiakban: Díj) a szakmai zsűri azoknak a szervezeteknek ítéli oda, amelyek a pályázati anyagban bemutatott projektötletüket az Invitel üzleti infokommunikációs megoldásait felhasználva kívánják megvalósítani.

forrás, bővebben: invitel.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Címkék