A gazdasági körülmények nehezedése, a szociális olló szétnyílása szükségessé teszi, hogy mind nagyobb figyelmet fordítsunk a szociálisan hátrányos helyzetbe került gyermekek egészséges fejlődésének biztosítására. Az általános iskolák nagy erőfeszítéseket tesznek, hogy az ott tanuló gyermekeket lehetőség szerint egyenlő bánásmódban részesítsék ezzel teremtve meg annak lehetőségét, hogy később ők is boldogulhassanak.

Ezért 2023-ban ismét meghirdetjük Köszönjük, SIÓ! Program Rajzversenyét, immár országosan, a „Mindenkiben ott rejlik a tigriserő. A Vitatigris kíváncsi arra, hogy a tied mi? Rajzold le egy példán keresztül azt a szuperképességedet, amivel a társaidnak segítesz!” témakörben.

A beküldött (= online feltöltött) rajzok versenyen vesznek részt, a 50 legjobb ötlet alkotói (ebből 3 közönségdíj, a három legtöbb szavazatot kapott művek alkotóinak) SIÓ ajándékcsomagot, a legszínvonalasabb munkákat beküldő 10 intézmény SióBulit kap (ebből 3 közönségdíj, azaz a három legtöbb szavazatot gyűjtött intézmény kapja).

Résztvevők köre – általános iskolák

A pályázaton kizárólag általános iskolák és/vagy támogató civilszervezeteik (alapítvány, egyesület, stb.) (továbbiakban: Pályázó) vehetnek részt. Civilszervezet általános iskola nélküli pályázatát nem áll módunkban befogadni. Egyéni, azaz természetes személy által egyénileg beküldött, pályázatot nem áll módunkban befogadni.
Amennyiben az intézmény nem rendelkezik támogató civilszervezettel (alapítvány, egyesület, stb.), úgy kérjük, hogy ezt a pályázati rendszerben jelezzék.

Teljes kiírás a mellékletben.