Találatok a következő címkére: CSR

Az év legrangosabb CSR eseménye – CSR Piac 2015

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen szervezi idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás.

Katalizátor Műhelybeszélgetések - 2015. április 24

Önt is várjuk a MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések rendezvényére április 24-én, ahol a tavalyi MAF Társadalmi Befektetési Díj leginspirálóbb és legsikeresebb vállalati támogatási programjaival ismerkedhetnek meg a résztvevők!

Útjára indult az első 'CSR Kiválóság' program

A vállalati felelősségvállalás hatékony mérésében új fejezet nyílt meg Magyarországon azzal hogy nyolc felelősen gondolkozó szervezet részt vesz az első 'Elkötelezettség a CSR Kiválóságért' programban A résztvevők az önértékelő eszköz segítségével mérhetik és fejleszthetik CSR gyakorlatukat példát mutatva ezzel a magyar vállalatoknak A Szövetség a...

Sport: civilszervezetekkel konzultált az elnökség

„Az EU a sport területen ott lép fel támogató, ösztönző intézkedésekkel, ahol olyan uniós többletérték keletkezhet, amely túllép az egyes országok nemzeti programjain” – hangsúlyozta Czene Attilla, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára.

Átadták a Magyar Adományozói Fórum Társadalmi Befektetések Díj elismeréseit

2015. október 1-jén adta át a Magyar Adományozói Fórum (MAF) hirdette ki az idei MAF Társadalmi Befektetések Díj idei pályázatának végső eredményeit a leginnovatívabb, a legsikeresebb partneri együttműködésen alapuló, és a legnagyobb hatást elérő támogatási programokat megvalósító hazai vállalatoknak az elismeréseit.

5 vállalat vehette át 2015-ben a MAF Felelős Támogatói Védjegyet

A 2015-ben 3 hazai vállalat, a K&H Csoport, a KPMG és a Vodafone újította meg és újabb két cég, a Budapest Airport és a Microsoft vehette át a Magyar Adományozói Fórum Felelős Támogató Védjegy elismerését, amely a stratégia, a menedzsment és az átláthatóság területeit átfogó szempontok alapján minősíti és hitelesíti a hazai vállalatok támogatási, társadalmi befektetési tevékenységeit.