Címke: CSR
2019. március 12.
Az Arm Hungary Kft. pályázatot hirdet 18 ingyenes laptop eszközre.
2015. május 22.
Május 26-án, kedden kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum szakmai támogatásával a Napi Gazdaság "CSV-Fenntartható üzleti modell - Mi következik a CSR után?" című konferenciája, amelyen ezúttal a rendezvényt támogató vállalatoknak köszönhetően térítésmentesen vehetnek részt a téma iránt érdeklődő civil szervezetek képviselői.
2015. április 29.
A „Katalizátor Műhelybeszélgetéseken” a MAF Társadalmi Befektetések Díj 2014-ben díjazott programjai kerülnek bemutatásra azzal a céllal, hogy az előadó vállalatok jó példákkal szolgálhassanak, megoszthassák tapasztalataikat, és a levont tanulságokat a résztvevőkkel.
2015. május 12.
A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen szervezi idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás.
2015. április 08.
Önt is várjuk a MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések rendezvényére április 24-én, ahol a tavalyi MAF Társadalmi Befektetési Díj leginspirálóbb és legsikeresebb vállalati támogatási programjaival ismerkedhetnek meg a résztvevők!
2019. április 18.
Hogyan érjük el az ismertséget, a célcsoportunkat, és hogyan növeljük a támogatói bázisunkat?
2016. szeptember 21.
A Magyar Adományozói Fórum tisztelettel meghívja Önt fenti c. rendezvényére
2016. január 22.
60.000 eurót és mentori támogatást kapnak az UniCredit társadalmi innovációs programjának nyertesei
2011. február 10.
„Az EU a sport területen ott lép fel támogató, ösztönző intézkedésekkel, ahol olyan uniós többletérték keletkezhet, amely túllép az egyes országok nemzeti programjain” – hangsúlyozta Czene Attilla, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára.
2010. október 05.
A vállalati felelősségvállalás hatékony mérésében új fejezet nyílt meg Magyarországon azzal hogy nyolc felelősen gondolkozó szervezet részt vesz az első 'Elkötelezettség a CSR Kiválóságért' programban A résztvevők az önértékelő eszköz segítségével mérhetik és fejleszthetik CSR gyakorlatukat példát mutatva ezzel a magyar vállalatoknak A Szövetség a...
2013. augusztus 26.
Újabb nap, újabb eredményhirdetés: ezúttal a Civil kategória a soros.
2015. október 06.
2015. október 1-jén adta át a Magyar Adományozói Fórum (MAF) hirdette ki az idei MAF Társadalmi Befektetések Díj idei pályázatának végső eredményeit a leginnovatívabb, a legsikeresebb partneri együttműködésen alapuló, és a legnagyobb hatást elérő támogatási programokat megvalósító hazai vállalatoknak az elismeréseit.
2018. április 03.
A MagNet Banknál, értékalapú bankként elkötelezettek vagyunk a társadalmi szolidaritás és felelősségvállalás mellett, ügyfeleinkkel közösen törekszünk innovatív célok megvalósítására és pozitív hatásunk folyamatos növelésére.
2015. október 30.
A 2015-ben 3 hazai vállalat, a K&H Csoport, a KPMG és a Vodafone újította meg és újabb két cég, a Budapest Airport és a Microsoft vehette át a Magyar Adományozói Fórum Felelős Támogató Védjegy elismerését, amely a stratégia, a menedzsment és az átláthatóság területeit átfogó szempontok alapján minősíti és hitelesíti a hazai vállalatok támogatási, társadalmi befektetési tevékenységeit.

Címkék