Címke: CSR
2015. május 22.
Május 26-án, kedden kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum szakmai támogatásával a Napi Gazdaság "CSV-Fenntartható üzleti modell - Mi következik a CSR után?" című konferenciája, amelyen ezúttal a rendezvényt támogató vállalatoknak köszönhetően térítésmentesen vehetnek részt a téma iránt érdeklődő civil szervezetek képviselői.
2015. május 12.
A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen szervezi idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás.
2015. április 29.
A „Katalizátor Műhelybeszélgetéseken” a MAF Társadalmi Befektetések Díj 2014-ben díjazott programjai kerülnek bemutatásra azzal a céllal, hogy az előadó vállalatok jó példákkal szolgálhassanak, megoszthassák tapasztalataikat, és a levont tanulságokat a résztvevőkkel.
2015. április 08.
Önt is várjuk a MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések rendezvényére április 24-én, ahol a tavalyi MAF Társadalmi Befektetési Díj leginspirálóbb és legsikeresebb vállalati támogatási programjaival ismerkedhetnek meg a résztvevők!
2016. szeptember 21.
A Magyar Adományozói Fórum tisztelettel meghívja Önt fenti c. rendezvényére
2016. január 22.
60.000 eurót és mentori támogatást kapnak az UniCredit társadalmi innovációs programjának nyertesei
2010. október 05.
A vállalati felelősségvállalás hatékony mérésében új fejezet nyílt meg Magyarországon azzal hogy nyolc felelősen gondolkozó szervezet részt vesz az első 'Elkötelezettség a CSR Kiválóságért' programban A résztvevők az önértékelő eszköz segítségével mérhetik és fejleszthetik CSR gyakorlatukat példát mutatva ezzel a magyar vállalatoknak A Szövetség a...
2011. február 10.
„Az EU a sport területen ott lép fel támogató, ösztönző intézkedésekkel, ahol olyan uniós többletérték keletkezhet, amely túllép az egyes országok nemzeti programjain” – hangsúlyozta Czene Attilla, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára.
2013. augusztus 26.
Újabb nap, újabb eredményhirdetés: ezúttal a Civil kategória a soros.
2015. október 06.
2015. október 1-jén adta át a Magyar Adományozói Fórum (MAF) hirdette ki az idei MAF Társadalmi Befektetések Díj idei pályázatának végső eredményeit a leginnovatívabb, a legsikeresebb partneri együttműködésen alapuló, és a legnagyobb hatást elérő támogatási programokat megvalósító hazai vállalatoknak az elismeréseit.
2015. október 30.
A 2015-ben 3 hazai vállalat, a K&H Csoport, a KPMG és a Vodafone újította meg és újabb két cég, a Budapest Airport és a Microsoft vehette át a Magyar Adományozói Fórum Felelős Támogató Védjegy elismerését, amely a stratégia, a menedzsment és az átláthatóság területeit átfogó szempontok alapján minősíti és hitelesíti a hazai vállalatok támogatási, társadalmi befektetési tevékenységeit.
2016. április 11.
A már 3 éves múltra visszatekintő MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések eseményeire az idei évben is érdemes ellátogatnia a hazai vállalati támogatási programok iránt érdeklődő szakembereknek.
2018. április 03.
A MagNet Banknál, értékalapú bankként elkötelezettek vagyunk a társadalmi szolidaritás és felelősségvállalás mellett, ügyfeleinkkel közösen törekszünk innovatív célok megvalósítására és pozitív hatásunk folyamatos növelésére.
2016. január 28.
Artemisszió Alapítvány, Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány és Hero Fest Közhasznú Nonprofit Kft. – a KPMG 2016-ban ezeket a civileket támogatja pro bono szolgáltatásokkal, továbbá közel 2,3 millió forint pénzadománnyal és 9 számítógéppel.

Címkék