Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Kulturális-Művészeti Projektek

A megvalósításért felelős projektszervezet, a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. ösztönözni kívánja a már létező, hagyományokkal rendelkező kulturális rendezvények, fesztiválok fejlesztését csakúgy, mint az új, értékteremtő események, eseménysorozatok létrejöttét, valamint a kulturális alapellátást, oktatást és közművelődést biztosító intézmények és szervezetek fejlődését.  

Jelen felhívásban első helyen azon rendezvények, programok, projektek és fejlesztések megvalósulását kívánjuk előmozdítani, amelyek 2021. október 31-ig megvalósulva (1) segítik a kulturális alapellátás felfejlődését a 2023-as programévre, (2) hosszú távon gazdagítják a VEB2023-EKF-projekt programkínálatát, az EKF-régió kulturális életét (3) hozzájárulnak a térség kultúrájának megismertetéséhez, és ezen keresztül a magyar kultúra pozíciójának és színvonalának megerősítéséhez a közös európai színtéren (4) felkészülést jelentenek a 2023-as programévre. 

A bírálat folyamatos, a pályázatok benyújtására július 31-ig van lehetőség. 

A 2021. október 31. után is tartó vagy kezdődő projektek támogatására egy következő felhívásban lehet majd pályázatot benyújtani. 

A pályázati csomag dokumentumai alább letölthetők. Az adatlap és a szakmai terv űrlap március 10-től PDF formátumban: 

A felhívásban hivatkozott pályázati kommunikációs kézikönyv az alábbi oldalon, a pályázati kommunikációs dokumentumok dobozban érhető el. >>

forrás, bővebben: veszprembalaton2023.hu