CharityCode pályázat non-profit szervezeteknek

A CharityCode program célja

A CharityCode az Adroit Group Kft. jótékonysági és társadalmi felelősségvállalási programja. Minden évben pro-bono egy-egy non-profit szervezet számára nyújtanak segítséget, komoly digitális fejlesztési projekt megvalósításában. A győztes pályázó számára díjmentesen megvalósítanak igény szerint egy mobil applikációt vagy webes alkalmazást.

A pályázatért felelős cég

Az Adroit Group Kft. egy 60 fős, budapesti központú fejlesztő cég. Mobil applikációkat, weboldalakat fejlesztenek, emellett pedig saját projekteken és digitális termékeken is dolgoznak. A shelterukr.com oldalt 2022-ben ukrán menekültek számára fejlesztették, amely már több tíz ezer embernek nyújtott segítséget. A 2023-as CharityCode pályázat nyertesének, a Magyar Crohn-Colitises Betegek Egyesületének fejlesztették a “Nem tudok várni” applikációt, amely megoldás akár 40 000 magyar Crohn beteg életét könnyítheti meg.

Milyen projekt ötletekkel lehet pályázni?

Hasonlóan a Magyar Crohn-Colitises Betegek Egyesületének fejlesztett projekthez, egy olyan webes vagy mobil alkalmazást szeretne az Adroit Group alkotni 2024-ben, amely nemes célt szolgál és non-profit szervezetek esetében évekbe telne a kivitelezése, vagy akár lehetetlen lenne megvalósítani külső segítség nélkül. Minden olyan projekt ötlettel lehetséges pályázni, amely társadalmi és/vagy környezeti problémára nyújt megoldást.

Mit ajánlanak?

A benyújtott pályázatok közül egy projekt kerül kiválasztásra, amelyet a projekt ötletgazdájával karöltve az Adroit Group Kft. fog végig vinni díjmentesen. Teljes kivitelezést kínálnak: tervezést, fejlesztést, projektmenedzsmentet és az alkalmazás elkészülte után a hosszútávú üzemeltetést is vállalják. Értékben kifejezve tehát akár 10M Ft-ot is meghaladó fejlesztési munka nyerhető el, a non-profit szervezet számára bármiféle felmerülő költség nélkül!

Kik pályázhatnak?

Elsősorban Magyarországon nyilvántartásba vett alapítványok, egyesületek, illetve nonprofit szervezetek és magánszemélyek tudnak pályázni.

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezés a honlapon található jelentkezési ív kitöltésével: https://adroitgroup.io/blog/charity-code-2024

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent a minél részletesebben kidolgozott projektötlet, csatolmánnyal ellátva (pdf vagy ppt formátumban).

A projekt technológiai megvalósításának részleteiben az Adroit Group Kft. segítséget tud nyújtani, így a pályázat elkészítéséhez nem szükséges technológiai háttérrel rendelkezni.

Jelentkezési határidő: 2024. július 20. 12:00

Felmerülő kérdések esetén az info@adroitgroup.io címen van lehetőség további információt kérni.