Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Swimathon 2018 - Felhívás Civil Közösségeknek és Szervezeteknek

FEB
28

Határidő: 2018. február 28.

Van egy jó ötletetek, amit megvalósítanátok, ha lenne hozzá legalább 1 millió Ft támogatásotok?

"Azt súgja a szimatom, jó dolog a Swimathon." 
(Ragályi Elemér, világhírű operatőr, swimathonista)

  • Van egy jó ötletetek, amit megvalósítanátok, ha lenne hozzá legalább 1 millió Ft támogatásotok?
  • Szívesen kipróbálnátok magatokat ezért egy itthon még újszerű, de kétszer már sikerrel debütált, jó hangulatú adománygyűjtő programon?
  • Bővítenétek a támogatói körötöket és adatbázisotokat? 
  • Szeretnétek egy olyan támogatói kapcsolatban együttműködni, amelyben támogató nem egy távoli elefántcsonttoronyból küldi a pénzt a terveitekhez?
  •  Akartok velünk játszani és játékra hívni másokat is egy jó ügy, a saját jó ügyetek érdekében?   

Ha igen, és a Ferencvárosban lenne és/vagy ferencvárosiaknak (is) szólna ez a támogatásra méltó álom-projekt, jelentkezzetek a Swimathon 2018 közösségi adománygyűjtő eseményre!

Tavaly a Swimathon elnyerte a NIOK Civil DÍját a legsikeresebb adománygyűjtő kampány kategóriában. 

2017-ben 7 civil projekt  javára  több mint 16 millió Ft gyűlt össze a  2. magyarországi Swimathonon,  több mint 3000 felajánlásból, 140 civil úszó részvételével. A tavalyi esemény oldalát itt találjátok,  az összefoglaló cikk itt, videó itt látható.

Kiket várunk?

Civil közösségeket. Bejegyzett civil szervezeteket és nem bejegyzett, informális csoportokat egyaránt, amelyek a Ferencvárosban működnek, vagy/és a kilencedik kerületieknek terveznek programokat.

Mit kell tenni a jelentkezéskor? 

  • Előzetesen tájékozódjatok arról a fentebb ajánlott linkek segítségével, hogy mi a Swimathon rendezvény lényege, célja és formája!
  • Töltsétek ki ezt az online  jelentkezési adatlapot és küldjétek el nekünk, legkésőbb február 28-án éjfélig!
  • Gondoljátok végig, hogy fel tudnátok-e kérni minimum 15, maximum 20 barátot, ismerőst, kollégát, szimpatizánst, érintettet, támogató és együttműködő partnert, akiknek annyira tetszik az ügyetek, annyira hisznek benne, bennetek, hogy szívesen úsznának és kampányolnák is érte 4 héten keresztül, megszólítva a saját ismeretségi körüket egy közösségi adománygyűjtő kampányfelületen keresztül?
  • A  jelentkezőkből kiválasztott szervezetek képviselőit  március 7. és 9. között egy személyes beszélgetésre hívjuk az irodánkba. Kölcsönös együttműködési szándék esetén, terveink szerint, március 14-ig maximum 5  kiválasztott szervezettel kötünk együttműködési szerződést és kezdjük el a közös munkát. Amennyiben nem bejegyzett civil csoport projektje is elnyeri a kuratórium tetszését, úgy a részvételt akkor tudjuk támogatni, ha a jelentkező  legkésőbb március végéig talál egy – a programot befogadó – szerződésképes szervezetet, melyhez a szervező FKA  is szakmai segítséget nyújt. A Swimathon 2018  eseményt 2018. június 16. szombatra tervezzük.

Jelentkezzetek!!! 

További infók: ferencvarosi.ka@gmail.com

Köszönettel: 

az FKA kurátorai és munkatársai


Címkék
pályázat, pályázatírás, adománygyűjtés