Az Új Nap - Új Remények egy közösségi/követes adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői azok az adománygyűjtő követek, akik az eseményen való részvételükkel egy-egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az Új Nap Új Remények immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre, a 2023-ben megszervezett események során 131 adománygyűjtő Követ, 19 különböző Jó Ügy javára, összesen 28 millió forint értékű adományt gyűjtött!

Az idei hajnali séta tervezett dátuma 2024. október 5. (szombat), az esemény 5 városban, Budapesten, Gödöllőn, Nyíregyházán, Székesfehérváron és Veszprémben kerül megszervezésre.

Az eseményen való részvétel nyitott minden magyar civil szervezet számára, akik előzetesen jelzik csatlakozási szándékukat és vállalják a részvételi pályázatban megfogalmazott feltételeket.

A program honlapja: www.unur.civiliranytu.hu

A pályázati felhívás elérhetősége: https://unur.civiliranytu.hu/hu/hirek/unur2024.html

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. május 25.  

Amennyiben szívesen csatlakoznátok a programhoz, akkor kérjük, hogy jelentkezzetek (nem kötelező megvárni a pályázati határidőt! J), ha további kérdéseitek vannak, akkor keressétek bizalommal a pályázatban a saját városotokhoz megadott kapcsolattartót.

További hasznos videók:

Egy videó egy korábbi eseményről:  https://www.youtube.com/watch?v=tmNIX3ViqN0

Inspiráló megszólalások a program néhány korábbi résztvevőjétől: https://www.youtube.com/watch?v=ApJ3nNcc-pU&feature=youtu.be

Egy általános ismertető videó a követes adománygyűjtésről: https://www.youtube.com/watch?v=zKUaPQmkiqY&t=2s