Események
Esemény
Elindult a 2018-as Civil Díj közönségszavazása!
ÁPR
17


682

Esemény időpontja: 2018. április 17.
Jelentkezési határidő: 2018. április 13.
Helyszín: MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Egészen április 13. éjfélig lehet a 33 döntőbe jutott szervezetre szavazni, illetve a szavazást megosztani, hirdetni.

Egészen április 13. éjfélig lehet a 33 döntőbe jutott szervezetre szavazni, illetve a szavazást megosztani, hirdetni. Minden szervezetre egy szavazatot lehet leadni egy Facebook profillal. A közönségszavazás nyertese az április 17-i díjátadó gálán kerül kihirdetésre.

CivilDíj2018

Most már egy fajta hagyományként adjuk át a Civil Díj Közönségdíját is, mely egy teljesen nyitott, online szavazás végeredménye. A szavazáson részt vehet minden döntőbe jutott szervezet kategóriától függetlenül. Így a 7 kategórián felül, melyet a szakmai zsűri döntése alapján nyer el egy-egy szervezet, a gálán átadásra kerül a közönségdíj is.

A közönségszavazásnak egyik fő célja, hogy minél több emberhez jussanak el az év legsikeresebb, legjobb civil projektjei, ezzel is biztosítva az elismerést a civilszervezetek számára, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy a társadalom életét jobbá tegyék, a problémákat megoldják, vagy épp a hátrányok leküzdését egy-egy társadalmi csoport számára megkönnyítsék. Idén ezt a célt segíti az NLCafé, mint a közönségdíj támogatója és a Civil Díj médiapartnere.

A gála helyszíne és időpontja:

MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

2018. április 17. (kedd) 17:00

Regisztráció:

https://bit.ly/2GkZUNC

A Civil Díj szervezője a NIOK Alapítvány és a Civil Iránytű Alapítvány, főtámogatója a MagNet Bank. A közönségszavazás támogatója és a díj médiapartnere az NLCafé.
Címkék