Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
A mai magyar médiakörnyezetben rendszeresen érnek médiatámadások civil szervezeteket és szerveződéseket. Ezen a képzésen megtanulhatod, hogy mire számíts, ha médiatámadás éri a csoportodat, hogyan működik a propagandamédia, miként reagálj egy lejárató kampányra úgy, hogy erősíteni tudd az ügyedet. A kétnapos képzés során gyakorlati szempontokat kaphatsz a stratégiád kialakításához, és megtanulhatsz felkészülni lehetséges támadásokra.
 
Mikor? 2022. október 8-9. (hétvége) 10-18 óra
Hol? Budapest, akadálymentes helyszín
Ha szeretnél részt venni, töltsd ki a jelentkezési lapot szeptember 28-ig: https://forms.gle/ATKz9t5mRhidYegR7
 
A kétnapos képzésen ezekre a kérdésekre keresünk megoldásokat:
- Mi a propagandamédia, és milyen eszközöket használ?
- Hogyan érdemes felkészülni egy médiaszereplésre?
- Hogy kezeljük, ha hazugságok jelennek meg a szervezetünkről?
- Hogyan kezeljük, ha személyes támadások érnek minket?
- Hogyan támogassuk a közösségünket médiatámadás esetén?
 
Erre a képzésünkre elsősorban olyan csoportok tagjait várjuk, akik hátrányos helyzetű emberek, sérülékeny csoportok érdekvédelmével foglalkoznak, vagy közösségi kampányokban vesznek részt és szeretnék fejleszteni a szervezetük kommunikációját. Előnyben részesülnek azok, akik maguk is valamelyik hátrányos helyzetű csoport tagjai.
A képzésen a részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni a 25.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén gyermekfelügyeletet, utazási támogatást és szállást is biztosítunk.
 
A képzést Kertész Anna, a Társaság a Szabadságjogokért kommunikációs és adományszervezési stratégiai vezetője tartja, aki maga is megtapasztalt hasonló médiatámadásokat.