Mihez van jogom az egészségügyi ellátás során? Mit tehetek, ha nem kapom meg azt, ami elvileg járna nekem? Hova fordulhatok és milyen érdekérvényesítő eszköztár áll rendelkezésemre? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk az egynapos bevezető képzésen, ahol a résztvevők először egy előadás keretében megismerhetik a legfontosabb betegjogokat, majd interaktív feladatokon keresztül körüljárjuk, hogy milyen úton lehet elindulni, ha valakit jogsérelem ér. Arra is kitérünk, hogy az alulról szerveződő csoportok hogyan tudnak érdekérvényesítő kampányt felépíteni egészségügyi követeléssekkel.

Mikor? 2023. november 11. (szombat) 10-18 óra

Hol? Budapest, Auróra Közösségi Ház - akadálymentes helyszín!

Ha szeretnél részt venni, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot október 29-ig: https://forms.gle/wJhTTDNaBBFonGHj6

A képzésre bármilyen előképzettség nélkül lehet jelentkezni, érthető nyelven és hétköznapi példák felhasználásával tanulunk a témáról, így főként olyanok jelentkezését várjuk, akik még nem járatosak a betegjogokban.

A képzésen a részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni a 15.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén gyermekfelügyeletet, utazási támogatást és szállást is biztosítunk.

A képzést Asbóth Márton (TASZ) és Vujovits Júlia (Közélet Iskolája) tartja. 

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.huoktatas@kozeletiskolaja.com, 06308717762

További programjainkat megtalálod itt: https://kozeletiskolaja.hu/kepzesek-es-esemenyek/