Civilek az önkormányzatokban – választási kisokos bemutató

SZE
04

Esemény időpontja: 2020. szeptember 04.
Helyszín: Auróra közösségi ház (Budapest 1084 Auróra utca 11.)

"Civilek" az önkormányzatokban - elefánt a porcelánboltban? kisokos bemutató és kerekasztal beszélgetés a Közélet Iskolájában

Civilek az önkormányzatokban – választási kisokos bemutató
 
Bemutatjuk a Választás mindenkié című kisokosunk második, frissített kiadását, amelyben a Mártát Magdolnának! kampány tapasztalatait kiegészítettük a győztes Pikót polgármesternek! kampány tapasztalataival is a C8 - Civilek Józsefvárosért szervezettel együttműködésben.
 
A kisokos a helyszínen ingyen elvihető lesz, de minden adománynak nagyon örülünk, amivel a Közélet Iskolája munkáját támogatod.
 
Udvarhelyi Tessza, a józsefvárosi Pikó kampány kampányfőnöke és a Közélet Iskolája társalapítója vezeti a választási kisokoshoz kapcsolódó kerekasztal-beszélgetést. Olyan vendégek vesznek részt a beszélgetésen, akik közel egy évvel ezelőtt jutottak be a települési önkormányzatokba vagy aktivistaként dolgoznak ellenzéki önkormányzatokkal.
 
Közös bennük, hogy mindannyian civil szervezetek képviselőjeként kezdtek el foglalkozni a politikával és szeretnék megváltoztatni a közösségek és a hatalom viszonyát. Velük értékeljük az elmúlt hónapokat, beszélünk a sikerekről, a nehézségekről és a fejlődés lehetőségeiről és szó lesz arról is, hogy mit tanultunk eddig és hogyan látjuk a magyar demokrácia jövőjét.
 
A vendégeket az eseményben található posztokban mutatjuk be!
 
Az kisokos bemutató a Közélet Iskolája 6. szülinap része. Szeretettel várunk a további programokra is:
 
18:45-19:00 Torta és koccintás
Köszöntsük fel együtt a Közélet Iskoláját 6. szülinapja alkalmából. Légy a vendégünk egy szelet tortára és egy pohár pezsgőre!
 
19:00-20:00 Szerveződj! társasjátékozás
Próbáld ki a Közélet Iskolája társasjátékát érdekvédelemről, kampányszervezésről és társadalmi igazságosságról!
 
20:00 Varsányi szirének koncert - népszerű popszámokat feldolgozó lánykórus
 
Ne felejts el készpénzt hozni, hiszen helyszínen támogathatod a Közélet Iskoláját támogatói italok és ajándékok vásárlásával!
 
Kérdésed van? Írj nekünk Facebookon vagy a kozeletiskolaja@gmail.com címre.
Tudj meg többet rólunk: www.kozeletiskolaja.hu

Címkék
aktív polgárság, politika, demokrácia