Folytatódik a NIOK webinár sorozata!

MÁJ
27

Esemény időpontja: 2020. május 27.

Pótolni szeretnétek a járványidőszakban kiesett bevételeket? Forrásokra van szükségetek az újrainduláshoz? Online vagy közösségi adománygyűjtést indítanátok, de nem tudjátok, hogyan vágjatok bele?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásában segíti a NIOK webinársorozata a civil szervezeteket.

A 3 online képzés az online adományozás különböző kérdéseit járja körül, más-más fókusszal.

Május 27. 14:00-15:00: Az Adjukössze.hu adománygyűjtő szolgáltatásaira fókuszáló eseménnyel készülünk, ami remek bevezető lehet egy bankkártyás kampány megkezdése előtt. 

Június 10. 14:00-15:00: Általános, az online fundraisinget támogató képzésünkre várjuk az érdeklődőket: mindenkit, aki online adománygyűjtést szeretne indítani (akár közösségi kampányt, akár hosszú távon), de nem tudja, hogyan vágjon bele, és mi szükséges hozzá a szervezet oldaláról.

Június 25. 14:00-15:00: Ezen az alkalmon kifejezetten a közösségi adománygyűjtésről szóló tudás átadására fókuszál a NIOK csapata. Ha közösségi adománygyűjtő kampányt szeretnél indítani, de még nincs benne tapasztalatod, akkor június 25-i webinárunk Neked szól. Segítünk meghatározni a kampány céljait, elemeit, technikai feltételekkel és tudnivalókkal is készülünk.

A részvétel mindegyik képzésen ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mindhárom alkalmon lehetőségük lesz a résztvevőknek is feltenni kérdéseiket.
Címkék
NIOK Alapítvány, adjukossze.hu, Adjukössze, bankkártyás adományozás, közösségi adománygyűjtés, távmunka, koronavírus, Covid-19