Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
A workshop célja:
Tréner és csapatmunka segítségével felmérni a saját erőforrásokat, és beazonosítani vagy továbbfejleszteni egy helyben ható akciót. Olyan gyakorlatorientált tudásmegosztó workshopot tervezünk, amely érdemben támogatja a különféle célcsoporttal dolgozó civil szervezeteket, hogy helyben hassanak, azaz képesek legyenek hatékonyan reagálni célcsoportjuk vagy környezetük valós és aktuális szükségleteire, kihívásaira.
A kétnapos workshop után a NIOK Alapítvány a workshop résztvevői közül 2023 őszéig három helyben ható akció tényleges megvalósítását támogatja, valamint a megvalósítás folyamatához szakértőt / mentort biztosít. A támogatott akció lehet oktató- vagy ismeretterjesztő anyag (videó, podcast, webinar stb.), vitaest, online kampány vagy egyéb formában megvalósuló tevékenység. 


Regisztráció: https://forms.gle/BxA59PgbSCvbQrvh9 

Dátum: 2023. február 16. 10:00 - 17:00 és február 17. péntek 9:00 - 16:00
Helyszín: Central European University, 1051, Budapest, Nádor u. 9.

Trénerünk, Barna Era üzenete
“Abban bízom, hogy ez a tréning segíteni fog abban, hogy a résztvevők tisztában lássák a saját erőforrásaikat (erejüket!), rátalálnak a saját hangjukra, hogy vízióikat a szervezetükre szabott, legmegfelelőbb akció(k)ra kezdik bontani és hogy úgy mennek majd haza: ezt meg fogjuk csinálni!”
 
További részletek:
"Helyben ható" akciótervek megvalósítása: A workshop során körvonalazódó helyben ható akciótervek közül három terv megvalósulásához a NIOK Alapítvány 2023-ban pályázati forrást és szakértő mentort biztosít! (Példák már megvalósult akciókra a Hive Mind oldalán itt).
A támogatásra (amely szervezetenként maximum 1.000 USD támogatást és mentori segítséget jelent) közvetlenül a workshop után lehet pályázni – részletek később.
A 2 napos workshopot követően a szervezeteknek lehetőségük lesz egy online follow-up egyeztetésen is részt venni.

Workshop ellátás: 
A kétnapos képzés során a szünetekben kávé és pogácsa biztosított, valamint a közös ebéd is.
Vidéki szervezetek számára szállás- és útiköltség térítés lehetséges előre egyeztetéssel!

Regisztráció feltételei:  A beérkezett jelentkezések alapján január 30. hétfőig jelzünk vissza, hogy kiválasztásra került-e a szervezet.
A kétnapos workshop minden kiválasztott résztvevő szervezet számára ingyenes, azonban mivel a lehetőséget csak néhány szervezetnek tudjuk biztosítani, fontos, hogy a kiválasztott szervezet vállalja 2 fő résztvevő biztosítását a workshopra, vagy a workshop első napja előtti 14. napig (február 2.) jelzi lemondását - máskülönben meg nem jelenési díj (20.000 Ft) kiszámlázására kerül sor, melytől csak rendkívüli esetben tudunk eltekinteni. Kérjük megértéseteket!


Regisztráció: https://forms.gle/BxA59PgbSCvbQrvh9 

 
A workshop a Hive Mind program keretében valósul meg.
 
Kapcsolat: Szenográdi Réka
+36 30 3504215
r.szenogradi@niok.hu