Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
A program célja, hogy összetartó és cselekvő civil közösségek szülessenek, erősödjenek, amelyek tagjai munkájuk során új partnerségeket alakítanak, fejlődnek szervezetként, bővítik módszertani tudásukat, miközben konkrét kampányokat, programokat is megvalósítanak. A kiírók olyan terveket várnak, amelyek megvalósítása elősegíti, hogy Magyarországon mindenki élhessen az őt megillető jogokkal, részt vehessen saját élete alakításában és beleszólhasson közös ügyeinkbe, függetlenül attól, hogy honnan jött, hogyan gondolkozik, milyen körülmények között él. A program ezeknek megfelelően három prioritás köré rendeződik: Partnerségben, Fejlődésben, Akcióban!
Az akciópályázatról bővebben április elejétől a www.kozosertekeink.hu oldalon, a kiírásban olvashatnak.
A program részletesebb ismertetésére, az akciópályázatok megírásának megkönnyítésére és az érdeklődők kérdéseinek megválaszolására a program munkatársai tájékoztató alkalmat, műhelymunkát tartanak, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Az online eseményt 2023. április 13-án 16:00 és 18:00 óra között tartják Zoomon.
Az eseményre regisztrálni itt lehet 2023. április 12-én 12 óráig: https://forms.gle/aymNv1eEPfrRQrJW8
A belépési linket a regisztrált résztvevőknek küldik el az esemény napján.
A pályázati lehetőségek az Európai Unió új, a tagállamok civil szervezeteit közvetlenül támogató programjának (Citizens, Equality, Rights and Values - CERV) hazai elemeként jelennek meg. A Magyarországnak jutó támogatásokat az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány és a Kárpátok Alapítvány-Magyarország közvetítik a magyar civil társadalom felé. A nyertes szervezetek emellett szakmai támogatásban is részesülnek, amelyet a Közösségfejlesztők Egyesülete biztosít számukra.