Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Hogyan tudjuk a saját kulturális örökség elemeink tudatosításával erősíteni az önismeretünket és növelni önértékelésünket? Mit ad hozzánk az, amit magunkkal hozunk, hogyan leszünk ettől egyedibbek és erősebbek?

Hogyan tudunk őszintébben kapcsolódni egymáshoz és nyitottabbá válni a sokféleség iránt?
Trénerként, oktatóként hogyan tudunk nyitottabb és elfogadóbb tanulási környezetet létrehozni, ahol jó lenni és biztonságosan lehet tanulni?

Ha szívesen foglalkoznál ezekkel a kérdésekkel és megismernéd egy Erasmus+ nemzetközi projekt, a "REBELAH" keretében létrehozott tudásanyagot, várunk a workshopon!

A délután során többféle gyakorlat kipróbálására is lehetőség nyílik, a hangsúly a saját élmények szerzésén, illetve azok megbeszélésén lesz.  


Az alkalmat vezeti:
Szűcs Dorka, tréner és coach


Mikor?
2023. április 28., péntek, 15.00 - 18.00 
2023. május 18., csötörtök, 15.00 - 18.00 


(A két alkalom tartalma azonos, az egyik vagy a másik alkalomra lehet jelentkezni. Akinek mindkét időpont jó, a regisztrációs lapon érdemes ezt az opciót jelölni, így az egyik alkalomra való túljelentkezés esetén nagyobb eséllyel lehet bekerülni a másik alkalomra).

Hol?

1067 Budapest, Eötvös utca 10., 119-es terem

Kinek ajánljuk?
- a szociális ellátásban dolgozó szakembereknek,
- trénereknek, oktatóknak,
- tanároknak,
- önismeretük fejlesztése iránt érdeklődőknek.

Létszám:
6-14 fő


Az eseményen való részvételi hozzájárulás összege:
2500 Ft/fő

Forrás és regisztráció: kepesalapitvany.hu