Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Nonprofitok a Google Univerzumban - lehetőségek civil szervezetek számára

DEC
02

Esemény időpontja: 2015. december 02.
Jelentkezési határidő: 2015. november 30.

Ki ne akarna havonta szabadon 10.000 Dollárt elkölteni? Mi az, hogy Google for Nonprofits? Hogyan juthat hozzá az Ön szervezete is?

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány, a Google Magyarország és partnerügynöksége, az AS Services együttműködésének köszönhetően december 2-án lehetőséget kapnak a magyarországi civil szervezetek, hogy közelebbről megismerjék, milyen lehetőségek rejlenek számukra a Google termékek használatában. A résztvevők betekintést kapnak a Google for Nonprofits csomag tartalmába, a jogosultsági kritériumokba, sőt alapfokú képzést kapnak az AdWords hirdetési rendszer használatáról és a YouTube videóhirdetésekről, amelynek segítségével megtudhatják, hogyan mozdíthatják előre ezek az eszközök szervezetük céljainak megvalósítását.  

A CivilTech-ről:

A CivilTech Informatikai Adományozó Program a NIOK és a TechSoup partnerségének keretében valósul meg. Ebben a programunkban a nonprofit szervezetek technológiai kapacitásépítésével foglalkozunk oly módon, hogy a vezető szoftver- és hardvergyártók által nyújtott adományokat az egyes országok nonprofit szervezeteinek adománykéréseivel kapcsoljuk össze. A NIOK közreműködésével már 1,6 milliárd forintnyi szoftver- és hardver adományokhoz jutottak a hazai civil szervezetek. 

Jelentkezzen minél hamarabb, a helyek száma korlátozott!
Jelentkezési határidő: 2015. november 30.

forrás, további információ, jelentkezési lehetőség: withgoogle.com


Címkék
NIOK Alapítvány, informatika, CivilTech