Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány, a Google Magyarország és partnerügynöksége, az AS Services együttműködésének köszönhetően december 2-án lehetőséget kapnak a magyarországi civil szervezetek, hogy közelebbről megismerjék, milyen lehetőségek rejlenek számukra a Google termékek használatában. A résztvevők betekintést kapnak a Google for Nonprofits csomag tartalmába, a jogosultsági kritériumokba, sőt alapfokú képzést kapnak az AdWords hirdetési rendszer használatáról és a YouTube videóhirdetésekről, amelynek segítségével megtudhatják, hogyan mozdíthatják előre ezek az eszközök szervezetük céljainak megvalósítását.  

A CivilTech-ről:

A CivilTech Informatikai Adományozó Program a NIOK és a TechSoup partnerségének keretében valósul meg. Ebben a programunkban a nonprofit szervezetek technológiai kapacitásépítésével foglalkozunk oly módon, hogy a vezető szoftver- és hardvergyártók által nyújtott adományokat az egyes országok nonprofit szervezeteinek adománykéréseivel kapcsoljuk össze. A NIOK közreműködésével már 1,6 milliárd forintnyi szoftver- és hardver adományokhoz jutottak a hazai civil szervezetek. 

Jelentkezzen minél hamarabb, a helyek száma korlátozott!
Jelentkezési határidő: 2015. november 30.

forrás, további információ, jelentkezési lehetőség: withgoogle.com