Digitális világunkban elengedhetetlen, hogy egy civil szervezet online is kommunikáljon. Ennek legmegbízhatóbb formája a saját honlap működtetése, melyen nem kell megfelelnünk a mások által üzemeltetett platformok folyamatosan feltételeinek. A kommunikáció e formáját megkerülni nehezen lehet, hatékonyan végezni annál inkább.

Hogyan használható fel az online világ egy civil szervezet célkitűzéseinek elérésére? Milyen eszközökkel lehet megjelenni a Google keresőjében, és hogyan tudhatjuk meg, hogy mire gondolnak a kereső használói? Milyen egy hatékony és vonzó weboldal?
A fenti kérdésekre ad gyakorlatias válaszokat és egyszerűen használható eszközöket az Online kommunikációs eszköztár képzésünk. A tréning alkalmával minden résztvevőnek lehetősége van konkrét kérdéseket is feltenni a saját online kommunikációjával kapcsolatban.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek kommunikációért, online kommunikációért felelős munkatársainak, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, illetve a kommunikációs platformok üzemeltetésében.

A képzést személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes.
Időpont: február 23.
10:00-16:00

Tréner: Muhi András Zsolt
Drive Online Marketing

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

https://mozaikhub.hu/esemeny/onlinekommunikacioseszkoztar24/