Munkánk során talán leggyakrabban a forráshiánnyal találkozunk mint a civil szervezetek által megfogalmazott elsőszámú visszatartó erő. Ez a gondolkodás – bár az egyre szűkülő és átalakuló források kontextusában megalapozott – sokszor a többi szervezetet is konkurensnek tekinti és eltereli a fókuszt a szervezet célközönségeiről, stakeholdereiről.

És hogy mit lehet kezdeni a szűkülő források realitásával? A mi megközelítésük szerint a megoldás az együttműködésekben keresendő. Ezen az képzésen azt vizsgáljuk meg, hogy a civil szervezetek hogyan tudnak együttműködni a nagyobb hatás elérése, a rendelkezésre álló forrásaik növelése és az erőforrások hatékonyabb felhasználása érdekében.

Mire fontos odafigyelni a partnerségek keresése során? Hogyan készítsük fel saját szervezetünket és partnerünket egy tartalmas együttműködésre, és azt milyen alapokra érdemes helyezni? Mik a felételei a közös innovációnak, és hogyan teremthetjük meg hozzá a teret? Többek között ezekre a kérdésekre is keressük majd együtt a válaszokat.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezeti vezetőknek, együttműködésekért felelős munkatársaknak, valamint azoknak, akiknek hatása van a szervezet stratégiájára. Ezen kívül olyan forrásteremtésért felelős szakembereknek, akik fontosnak tartják az együttműködésüket munkájuk során.

Az online képzés nyelve angol. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A helyek limitáltak, és azok a jelentkezők élveznek előnyt, akik vettek már részt korábban forrásteremtés vagy stratégiai képzésünkön.

Részletek és jelentkezés: https://mozaikhub.hu/esemeny/partnersegekafenntarthatosagert/

A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

A képzés időpontja: november 9. 16:00-17:30
Tréner: Robert Osborne The Osborne Group