Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Hive Mind program keretében (mely programot itthon a NIOK Alapítvány koordinálja) 5 témában tudnak az érdeklődők saját tempóban végezhető online kurzusokat elvégezni, illetve ezen témákban érdekes és hasznos cikkeket is találnak a program felületén.

A Pozitív narratívák kidolgozása tanfolyamon megtanulhatja, hogyan teszik a történetek és a narratívák népszerűvé és hihetővé a félretájékoztatást. Megtanulja, hogyan léphet fel a veszélyes hiedelmek és attitűdök ellen, és megértheti, hogyan erősíti fel az Ön számára kedves narratívákat a közösségi média.

 

 

A modulokat szakértők állították össze, és a köztük lévő kapcsolódási pontok segítenek a tanulóknak abban, hogy egy olyan látásmódot és összetett, teljes képet adó tudást kapjanak a Digitális Médiatudatosság területén, amely szükséges a tudatos, ellenálló online jelenléthez.