Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A hulladékgazdálkodás és a fogyasztói társadalom ismeretanyagához kötődő nevelési feladatok elméleti és gyakorlati problémái, lehetőségei

NOV
30

Esemény időpontja: 2013. november 30.
Jelentkezési határidő: 2013. október 02.
Helyszín: Humusz Ház, XI. ker., Saru u. 11.

Pedagógus továbbképzés novemberben a Humusz szervezésében.

Kedves Pedagógusok és Érdeklődők!

Ismét elindítjuk képzésünket ősszel, "A hulladékgazdálkodás és a fogyasztói társadalom ismeretanyagához kötődő nevelési feladatok elméleti és gyakorlati problémái, lehetőségei - címmel.

A 40 órás akkreditált pedagógus továbbképzés során 40 kreditpont számolható el.

Jelentkezési határidő: 2013. október 2.

A képzés helyszíne: Humusz Ház, 1111 Bp., Saru u. 11.
A képzés napjai: 2013. október 12-13., november 9-10., és november 30.

A tanfolyam résztvevői megismerkednek a hulladékgazdálkodás alapfogalmaival, a reklám - fogyasztás - hulladék összefüggésével és következményeivel, valamint a fogyasztói társadalomból a fenntartható társadalom felé vezető út hulladékgazdálkodással kapcsolatos lépéseivel a hétköznapi ember nézőpontjából. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a közös gondolkodásra, csoportmunkára. A résztvevők sok-sok érdekes módszerrel ismerkedhetnek meg, melyek segítik az ismeretek átadását a gyerekeknek, valamint gyakorlatias ötleteket adunk a környezetkímélőbb iskola működtetéséhez. A képzést elsősorban a 10-18 éves korosztályt tanító pedagógusoknak és környezeti nevelőknek ajánljuk.

Bővebben

A résztvevők tanúsítványt kapnak a tanfolyam elvégzéséről.

Bővebb információ: www.humusz.hu


Címkék
környezet, környezet, egyesületek hírei, képzés, könyvelés